Erfaring

Lars startede sin karriere som Project Manager hos TDC. I 1997 blev han Marketing Director hos TVS, og i 1998 etablerede han sponsorbureauet Promovator. I 2006 indtog han sin nuværende rolle som CEO i Dentsu Aegis Network Denmark, i 2013 fik han nordisk ansvar, og i 2014 blev han ydermere CEO for Dentsu Aegis Network, Central & Eastern Europe, og Chairman of The Board, blue infinity.

Motivation

Lars Bo Jeppesen er en stærk internationalt orienteret bureauleder med en innovativ tilgang til marketingdisciplinen. Han har talent for at skabe forandring og forretning og udfordre måden at tænke mediebureauvirksomhed på. Med fokus på resultater og en evne til at navigere i krydsfeltet mellem marketing og business, har Lars skabt høj performance hos Dentsu Aegis i Danmark, Norden og Europa. Senest ved opkøbet af det schweiziske digitale bureau ”blue infinity” samt forrige års opkøb af Magnetix i Danmark. Det er et skridt i retning mod at skabe en mere profitabel forretning samt et bureaunetværk tilpasset transformationen mod en digital økonomi. Opkøbet fremhæver Lars’ evne til at integrere nye tendenser i Dentsu Aegis’ eksisterende model uden at tabe fokus på at møde den høje efterspørgsel. Lars er derfor på The M List 2018.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Vores strategiske opkøb af blue-infinity i Schweiz. blue-infinity er Schweiz’ svar på Magnetix, de er bare 600 medarbejdere og har også afdelinger i Portugal og Tjekkiet. blue-infinity er specialister i CRM, e-commerce, marketing automation og digital transformation consultancy.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

At vi i Dentsu ikke er bedre til at håndtere globalisering og massiv vækst UDEN at det hæmmer agiliteten og den oplevede empowerment lokalt i markederne.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At integrere vore opkøb i Schweiz og Østrig, så de bidrager til den transformation som både vi og vore kunder står overfor. Transformationen er i sig selv meget positiv og fuld af muligheder, men kun hvis vi er hurtigere end konkurrenterne

Hvor finder du din faglige inspiration?

Ved det lyder mærkeligt, men Financial Times er et undervurderet medie. Jeg finder også meget inspiration hos de virksomheder vi har opkøbt, fordi opkøbene i sig selv ofte udtrykker, at vi også investerer i områder, hvor vi gerne vil øge kompetenceniveauet.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Så er det uden tvivl vores egen danske CEO, Mads Bredal, der har gjort det fremragende efter han tog over fra mig. Udenfor vores egen andedam synes jeg, at både One Marketing og Qvartz gør det rigtig godt.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Så skal vi gøre det bedre end konkurrenterne, lykkes med 2-3 opkøb, have stolte og glade medarbejdere og nå budget.