Erfaring

Lisbeth startede sin karriere i 2002 som Project Manager hos FDIH. Siden har hun være Online Marketing Consultant and Strategic Planner hos Cubizz Communication, CEO hos hhv. LC2 Aps, RedAntenna.com samt Social Viper. Herefter begyndte hun hos Komfo, hvor hun i dag er Director of Marketing & Partners.

Motivation

Lisbeth Chawes er en stærk kvindelig bureaulederprofil inden for sit felt, og igen i år er hun på The M List. Lisbeth udfordrer rammerne for digitale muligheder og produkter. Senest har hun med Komfo indgået et samarbejde med chatbot-udviklerne fra BotSupply med formålet at nytænke kundeservice gennem automatisering af marketing og kundeservice på sociale medier. Resultatet er en opdateret og nutidig kundeservice og en optimering af medarbejderressourcer til stor merværdi for virksomheden. Lisbeth har høje ambitioner for sin branche, og som endnu et skridt i retningen mod at højne niveauet, når det kommer til digitale indsigter og integration af digitale funktioner i vores hverdag, er Lisbeth underviser på en ny marketinguddannelse, der fokuserer på den digitale fremtid. Lisbeth er en sikker profil på The M List 2018.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

I marts 2017 lancerede vi det nye Komfo. En gennemgående rebranding på alle platforme – og vi så resultaterne straks med positive vækstrater, gladere medarbejdere og ikke mindst kunder.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Jeg har ledt efter en plads i en professionel bestyrelse. Jeg har fået +30 henvendelser fra start-ups, spændende tænketanke og andre projekter. Men jeg leder stadig efter en professionel bestyrelse. Så det er fortsat et mål i 2018.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Vi arbejder fortsat på at få data på tværs af alle vores platforme til at spille sammen, så vi kan få det bedste beslutningsgrundlag. Det er en tidskrævende men også spændende udfordring, der skal have endnu mere opmærksomhed i 2018.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Via faglige konferencer, podcasts, bøger og ikke mindst mit netværk.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Der er faktisk flere – men skulle jeg pege på een, så er Jakob Stigler et godt bud. Med stiftelsen af Mano har han igen bevist sin styrke og ikke mindst evnen til eksekvering. Jeg glæder mig til at følge Mano på sidelinjen, der er ambitiøse: “we work with brands and content creators around the world to bring big ideas to life in a big way”.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Jeg skal komme tættere mit mål om at indtræde i en professionel bestyrelse, og så skal Komfo’s spændende rejse fortsætte ufortrødent.