Erfaring

Mads’ lange karriere startede som Webadministrator hos Complet-Pension i 1998, derefter som Web Assistant hos Bonnier Publications. I 2008 blev han Creative & Production Director i Guava/NetBooster. Efterfølgende flyttede han til Valtech og var samtidig Jury Member hos DIA. I sommer sagde Mads farvel til sin stilling som Digital Experience Director hos Valtech for at blive Digital Director hos DIS/PLAY, part of AKQA .

Motivation

Som ny Digital Director for et af Danmarks mest succesfulde digitale bureauer DIS/PLAY (AKQA Network), skal Mads Fuhr Frederiksen bidrage til bureauets fortsatte vækst og momentum med sin stærke og innovative strategiske rådgivning til bureauets kunder. Mads forstår netop at skabe værdi for sine kunder gennem en stærk strategisk forståelse af digitale “customer jorneys” samt gode kreative evner og en innovativ tilgang til projekter. Derudover besidder Mads en stor empati og ærlighed, der gør ham i stand at opnå gode relationer og gensidige respekt til både kolleger og kunder, hvilket i Mads’ tilfælde typisk giver rum for at tænke ud af boksen. Dette gør, at Mads og hans teams er i stand til at designe værdiskabende og store digitale løsninger på et højt og spændende niveau, hvilket giver ham en sikker plads på årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At træde ud af min comfort zone og skifte til DIS/PLAY, som tre uger senere blev til AKQA– et af verdens mest innovative bureauer. En karrieremæssig beslutning der fra dag ét har vist sig at være helt rigtig! Dertil har Danish Digital Awards aldrig stået stærkere i markedet og som jurygruppeformand/Advisory Board medlem bliver man sgu stolt.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Ethvert ambitiøst individ med høje forventninger til sig selv og andre vil i sagens natur altid opleve skuffelser i løbet af sin karriere. Så det handler mere om, hvordan man håndterer skuffelsen og der bruger jeg ikke meget tid el. energi. Jeg kan derfor ikke udpege én primær ting som har boret sig fast i min hukommelse. Skuffet over det svar?

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At fortsætte jagten på at skærpe vores budskaber og stemme i markedet, således at vi ikke blot gentager, hvad der er sagt tusind gange før, men definerer et endnu skarpere narrativ og vinkel på tingene. Med tingene mener jeg alt fra disruption, IoT, innovation, data, BI, marketing m.m. Lykkes det, så kan vi også overkomme vores marketingmæssige udfordringer. Det er jeg faktisk ret overbevist om.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Ved at involvere mig og bidrage til online/offline netværksgrupper, fora, advisory boards mv. Her møder jeg ambitiøse og intelligente mennesker, som alle har holdninger og ofte et behov for at udtrykke disse 🙂 Jeg lytter til deres holdninger og herigennem finder jeg ofte ny inspiration eller vinkler og mening med tingene. Super inspirerende!

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Lars Lyse Hansen skal have et par virtuelle knuckles. Som CEO har han redefineret virksomheden og bragt en ægte kreativitet og passion ind i brandet. Det er (stadig) de færreste CEO’s, der formår at styre en kommerciel forretning benhårdt og samtidig være så grounded. Flere af den slags, tak.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

En smidig og meningsfuld transition fra DIS/PLAY til AKQA worldwide. En transition, der vil udfordre vores kultur. Det kræver at vi lykkes med at omfavne og identificere os med den nye virkelighed, som vi allerede er en del af nu – nemlig et ekstremt visionært og innovativt bureau. Jeg glæder mig!