Erfaring

Efter Mads blev færdig med sin kandidat fra CBS i 2001, startede han sin karriere hos Creuna, hvor han avancerede gennem de næste ti år. I 2011 forlod han stillingen som Client Service Director og startede Think! Digital (i dag bare THINK) sammen med Klaus Silberbauer og to andre kolleger fra Creuna. Her sidder han i dag som Managing Director og Partner med ansvaret for salg, strategy, positionering og partnerskaber.

Motivation

Mads Gustafsen har gennem hele sin karriere været dygtig til at bygge de rette kunderelationer, udvikle digitale strategiløsninger og sammen med sit team levere top-of-the-class løsninger. Med et skarpt kommercielt mindset og en digital passion har han formået at vækste THINK til en bruttoavance på hele 25,7 mio. på sidste årsregnskab. Succesen kan bl.a. tilskrives Mads’ tidlige vision om at skabe et bureaukoncept, der var en blanding af et konsulenthus og kreativt bureau, et Digital Product Agency, med lige dele fokus på strategisk forretningsudvikling og brugeroplevelsen. Med oprustning inden for strategi, UX, design og kreativitet har Mads været med til at bane vejen for et af de bedste år for THINK med tre guldpriser ved DDA og endnu et flot rekordregnskab. Derfor er Mads selvfølgelig igen i år på The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At vi fortsat er lykkedes med vores strategi om at være et uafhængigt digital bureau med fokus på design af digitale produkter. I 2017 har vi skærpet vores profil yderligere, så vi arbejder endnu mere med innovationsprocesser og produktdesign. Og så er vi lykkedes med en yderligere styrkelse af vores designteam.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Der har ikke været nogle nævneværdige skuffelser…

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Fortsat at kommunikere hvorfor og hvordan vi arbejder med digital innovation og design. Samt hvordan det designmetoder kan skabe nye forretningsidéer og muligheder.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Jeg finder inspiration hos samarbejdspartnere, i vores projekter, hos kolleger samt i viden fra blog og nyhedsmedier på nettet.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Min kollega Klaus Silberbauer, som er en fantastisk strateg, designer, konsulent og kollega.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Vi har to målsætninger for 2018. 1. At vi lykkes med at tiltrække endnu flere af de rigtige fagligt udfordrende projekter for nogle modige og fantastiske kunder. 2. At vi fortsat skaber en arbejdsplads og et fagligt udfordrende miljø, som kan tiltrække de bedste designere og digitale specialister, der findes.