Erfaring

Marc startede sin karriere hos Carlsberg som Channel Development Manager i 2005. Efter tre år rykkede han videre til Mattel som Nordic Brand Manager og herefter til Coca-Cola, hvor han først sad som Business Manager og herefter Brand Manager frem til 2013. Herefter var Marc International Marketing Manager for Fritz Hansen og blev i 2015 ansat som Head of Marketing hos Telmore. I maj 2017 blev Marc hentet til Miinto Group, hvor han i dag er CMO.

Motivation

Marc Østerskov er en erfaren marketer med en stærk baggrund i Telco-branchen samt marketing- og branderfaring fra hhv. Coca-Cola, Fritz Hansen og Carlsberg. Som CMO for Miinto Group står han i spidsen for marketingindsatserne hos en af Nordeuropas førende e-Commerce-virksomheder med markeder i Norden, Belgien, Holland og snart Polen. Marc forstår, at fokus på Adwords ikke længere er tilstrækkeligt og har siden maj været succesfuld i at styrke den digitale tilstedeværelse og øge kendskabet til Miinto. Marc står bag Miintos største marketingsatsning til dato med “Find Yourself”-kampagnen, der er blevet til i samarbejde med & Co., og allerede har fået stor opmærksomhed med sit bemærkelsesværdige budskab. Marc er en af de dygtigste marketers herhjemme og hører derfor til på årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Det er helt klart repositioneringen af Miinto, “Find Yourself” En rammende og kreativ platform baseret på vores USP, der samtidig giver afsæt for mange spændende retninger fremover.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Heldigvis har 2017 været rigtig god ved mig, men skal jeg nævne en, så var det ikke at komme på The M List i 2016.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At sikre den gode kundeoplevelse hver gang.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Udover Markedsføring (naturligvis), så er jeg glad for podcasts som: Growth Marketing Toolbox og TechCrunch. Jeg finder bestemt også god inspiration fra kaffe- og frokostaftaler med gamle kolleger og samarbejdspartnere.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Hvis jeg skal give et shout-out til en, så må det være til vores CDO, Malthe Cederborg, der trods sine (kun) 27 år er et af de skarpeste digitale hoveder, jeg har mødt i min karriere.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

For mig handler 2018 om, at vi bliver helt skarpe i alle vores touch points med relevante budskaber og produkter. Hertil skal vi lancere mindst to nye markeder.