Erfaring

Michael har i mere end 25 år været en del af VELUX A/S, hvor han i dag er Senior Vice President Brand.

Motivation

Michael K. Rasmussen har med sine 25 år i VELUX været med på en stor del af virksomhedens vækstrejse, der de sidste mange år har cementeret vinduesgigantens brand som ét af de stærkeste i sin kategori. Ud over at være særligt kompetent inden for de klassiske marketing- og branddiscipliner, har Michael flair for de digitale discipliner samt hvordan man skaber målbart stærke digitale økosystemer. Et eksempel er appen “VELUX Installer”, der er udviklet til at hjælpe VELUX-installatører med at inspirere kunderne til at vælge virksomhedens produkter. Appen har vundet stor anerkendelse i branchen og har sikret VELUX en hel stribe flotte awards. Michael er en international marketer, der sammen med sit team formår at følge med tiden, og som er garant for flotte resultater. Derfor er han naturligvis at finde på The M List 2018.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Design af struktur og processer for en global brand- og marketingorganisation med fokus på at udvikle og optimere den digitale kunderejse.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Den evindelige tiltro til, hvor meget forandring vi kan kapere på een gang er endnu en gang blevet udfordret.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At forandre vores digitale marketing mindset med den samme hastighed, som vores omgivelser udvikler sig

Hvor finder du din faglige inspiration?

Et udvalg: www.thebrandingjournal.com, www.go.forrester.com, www.reputationinstitute.com, www.hbr.org, www.designthinking.ideo.com

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Christian Bason, CEO for Design Society og Dansk Design Center er sammen med andre gode kræfter i gang med at redefinere dansk designs rolle som katalysator for innovation og værdiskabelse for såvel designbranchen som for danske virksomheder og organisationer, og sidst men ikke mindst dansk konkurrencekraft ude i verden – det fortjener et skulderklap.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At sætte ovenlysvinduet på internet-of-things med lanceringen af vores nye automatiske, sensor-baserede indeklimastyring, VELUX ACTIVE.