Erfaring

Med mere end 29 års erfaring i bureaubranchen har Michael siddet i både BBDO, DDB Needham Denmark og Grey Copenhagen. I 1998 medstiftede Michael reklamebureaet Robert/Boisen & Like-minded, hvor han i dag sidder som Chief Creative Director.

Motivation

Som partner og Creative Director i Robert/Boisen & Like-minded gennem 19 år er Michael Robert en erfaren profil på årets liste. Han er en mand, der altid leverer varen og er en af de profiler, der løfter det kreative niveau i bureaubranchen. Han vægter kvalitet og innovation højt og bestræber sig på at etablere et stærkt samarbejde med både sine medarbejdere samt med brands og virksomheder, der deler hans og bureauets syn og vision for god kommunikation. Dette giver i sidste ende også en højere medarbejder- og kundetilfredshed.Michael blev i 2016 den første modtager af Creative Achievement Award, og med mere end 50 danske og internationale reklamepriser siden bureauets start, herunder Adertising Effectiveness Award Grand Prix for mest effektive kampagne i 2017, er han en sikker profil på årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At Robert/Boisen & Like-minded igen i år er blandt den absolutte kreative top.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

At måtte erfare at der stadig findes internationale virksomheder der overlader deres marketingansvar til udygtige medarbejdere.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At erfare at der stadig findes virksomheder der overlader deres marketing ansvar til udygtige medarbejdere.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Den årlige SXSW konference i Austin.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

& Co. for deres fantastiske kundeløsninger i 2017. Godt gået drenge 🙂

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At vi som bureau også i 2018 laver effektfulde løsninger for vores kunder.