Erfaring

Morten begyndte sin karriere som produktansvarlig først i Canal Digital i 1995 og senere i Telia, og kom i 2000 til Valtech som kommunikationsansvarlig. I 2005-2006 sad han som marketingchef i Tryg, men vendte så tilbage til bureausiden først hos Responsive, herefter PeopleGroup og sidst Wibroe, Duckert & Partners. I 2013 startede Morten i Another, hvor han siden har siddet som CEO.

Motivation

Morten Hershøj kan igen i år give sig selv et velfortjent klap på skulderen over den fortsatte succeshistorie, Another kan bryste sig af at være. I år har bureauet høstet awards ved både Creative Circle, Eurobest og Cannes Lions samt er blevet kåret som Danmarks mest integrerede bureau og det bureau, der har skabt størst kundetilfredshed. Kender man til Mortens faglighed og passion for det, han laver, kommer succesen ikke som nogen overraskelse. Det er ikke kun hans erfaringer fra nogle af landets største bureauer, der er i spil her, men i lige så høj grad hans øje for at spotte medarbejdertalent og præcis hvilke behov, kunder og (for)brugere har samt hans evne til at omsætte dette til innovative strategier og stærke brands. Morten har igen i 2017 bevist netop dette, og derfor er han også at finde på årets liste.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At Another igen fik flotte placeringer af annoncørerne i MyImage undersøgelsen. Som “Danmarks mest integrerede reklamebureau” og det bureau med de “mest tilfredse kunder”. På toppen af det fik vi en løve i Cannes. På det personlige plan er jeg naturligvis stolt over at være med på M List for tredje gang.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Den holder jeg for mig selv. Men generelt er jeg lidt skuffet over, at vi som branche står så relativt stille som vi gør – både på kunde- og bureausiden. Forbrugeradfærden er splittet til atomer – og det er vi gode til at forstå. Men reaktionen udebliver ofte, når løsningen skal eksekveres.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Få re-etableret marketing som en samlende strategisk forretningsdisciplin, der udover brand- og kampagneindsatsen også inkluderer produktudvikling, digital transformation, innovation, identitet, prissætning, kundeservice osv. Det er en stor opgave at lede for marketing, men den er ikke umulig.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Børsen, Fast Company, Wired og på SXSW

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Jeg synes, at man må hylde et bureau som & Co. for at vise at man godt kan vækste ved kontinuerligt at levere stærke kreative a la carte løsninger. De fleste andre vækstbureauer har typisk ikke kreativitet som motor, men fokuserer på “repeatable solutions”. Det er hårdt arbejde at vækste, når man skal starte kreativt forfra hver eneste gang.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Vi skal vækste yderligere på både top og bund. Og så skal vi blive ved med at udfordre hele branchen med vores Another-tilgang – fra vores tætteste bureaukonkurrenter hen til management konsulenterne.