Erfaring

Morten begyndte sin karriere i kommunikationsbureauet Integral, hvor han var Account Manager og senere Account Director. Inden han startede hos Nykredit i 2011, sad han som marketingschef hos PFA Pension og chefrådgiver hos Advice. I dag er Morten Executive Vice President, Digital & Marketing hos Nykredit og sidder samtidig som Board Member hos Bolighed.

Motivation

Morten Møller Madsen besidder stærke analytiske og strategiske kompetencer og forstår til fulde at navigere i komplekse problemstillinger. En kombination der har ført ham til en af landets førende finanskoncerner og en rolle som Executive Vice President, Digital & Marketing. Hos Nykredit har Morten spillet en nøglerolle i implementeringen af nytænkende og digitalt funderede marketingstrategier, og han har hertil modtaget stor ros for sine empatiske og veludviklede lederegenskaber. Der hersker naturligvis ingen tvivl om, at Morten med sin erfaringsmæssige tyngde, sit faglige niveau og sit skarpe vid hører til på The M List 2018.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Bidrage til at Nykredit i 2017 har rejst sig forretnings- og imagemæssigt efter et meget udfordrende 2016.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Jeg havde håbet, at vi var nået endnu længere i vores digitale transformation.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At vinde tilliden hos de danske boligejere.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Hos gode kolleger, netværk og samarbejdspartnere.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Den rejse Christian Nielsen, WDP X har taget med at rykke til San Francisco og bragt egne kompetencer i spil på ny måde er imponerende og beundringsværdig.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Bidrage til at Nykredit fortsætter sin positive forretnings- og imagemæssige udvikling særligt ved at accelerere den digitale transformation.