Erfaring

Muggie startede sin kreative karriere i 1992 og var i årene herefter tilknyttet flere forskellige bureauer, bl.a. Grey og Scandinavian Design Group. I 2004 gik han solo med Muggie Ramadani Design Studio, og efter otte år vendte han tilbage til Scandinavian Design Group som kreativ direktør. Siden 2014 har Muggie siddet som Creative Director og partner hos Bold Scandinavia.

Motivation

Matchet kunne næsten ikke have været bedre mellem Muggie Ramadani, én af Danmarks skarpeste kreative hjerner og designere, og Bold, ét af Skandinaviens mest innovative og vindende designbureauer. Som Creative Director for Bold har Muggie høstet stor hæder, og det multidisciplinære bureau har i år vundet en lang række skandinaviske og internationale priser for deres kreative koncepter og nytænkende brandidentiteter. Muggie selv er blevet udnævnt til formand for juryen ved ADCE Awards, et af Europas fornemste awardshows, og sidder dertil med som jurymedlem ved flere andre prisuddelinger. Vinden må siges at blæse i Muggies og Bolds retning, og efter et overbevisende 2017 er Muggie selvsagt igen at finde på årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At væksten er fortsat hos Bold Scandinavia. Ikke alene I den danske afdeling, men på alle vores nordiske kontorer. I alt er vi nu 75-80 personer fordelt på Stockholm, Oslo og København. Vi havde også ambitioner om at arbejde med internationale kunder. Sidste år fik vi et stort branding-projekt i Rusland. Lidt awards blev der også plads til.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

At nogle af de projekter der lå i vores pipeline desværre ikke blev til noget.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At blive ved med at skabe nyskabende og innovative løsninger på et meget højt niveau der samtidigt udfordrer og inspirerer vores kunder. At fortsætte den sunde vækst i Bold Scandinavia og få etableret Bold Scandinavia brandet i udlandet.

Hvor finder du din faglige inspiration?

At arbejde med fagligt dygtige kolleger og kunder, som kan inspirere mig til at dygtiggøre mig inden for mit felt. At komme ud af kontoret og ud i den virkelige verden og møde spændende mennesker.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Jeg ville give Anders Holm Larsen – min partner og gode ven på Bold Scandinavia et kæmpe stort skulderklap. Han er hårdtarbejdende, faglig stærk og kompromisløs i den måde han rådgiver kunderne på. Han besidder et fantastisk overblik og kan jonglere med mange bolde på samme tid.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At skabe et miljø hvor vi kan fortsætte med at udfordre os selv, således at vi kan lave endnu stærkere løsninger. At fortsætte den gode og progressive vækst for Bold Scandinavia i Norden, samt at lande nogle spændende branding- projekter i udlandet.