Erfaring

Nikolai begyndte sin karriere i Sydbank i 1989 og har siden arbejdet i TV 2, MarkeTeam Advertising Agency og Dangaard Telecom – Brightpoint. I 2008 kom Nikolai til Fleggaard, hvor han begyndte som Business Developer, og de seneste tre år har han siddet på posten som marketingchef.

Motivation

Nikolai Fink har i 2017 for alvor gjort sig bemærket på den danske marketing og reklamescene med kampagnen “Lige over grænsen” med Casper Christensen i hovedrollen. Et kampagneunivers, der har skabt stor opmærksomhed. Kampagnen er et blandingsprodukt mellem reklame og underholdning og således et fornemt eksempel på branded content, som formår at tiltrække, fastholde og kommunikere med et publikum over længere tid og dermed skabe stærkere kunderelationer. Kampagnen bevidner om Nikolais innovative mindset. Nikolai har tidligere været Online Director i Fleggaard, hvor han beviste, at han mestrer den digitale disciplin og forstår, hvordan man kan bruge digitale kanaler til at vokse bundlinjen. Med sit kreative og innovative mindset og marketingfaglige kompetencer har Nikolai en velfortjent plads i 2018.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Fleggaard’s gennembrud på de sociale medier, med serien “Lige over grænsen” med Caper Christensen i hovedrollen. Samspillet imellem stærkt content og en dedikeret social media indsats løftede Fleggaard’s brand til et nyt niveau.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Jeg er skuffet over, at vi trods mange forsøg, ikke har fundet det helt rigtige medie-mix. De klassiske medier mister effekt, og online medierne kan ikke indhente det mistede. Kampen om forbrugernes opmærksomhed har aldrig været så hård.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Jeg ser to store udfordringer. For det første skal vi finde den rigtige kombination af data, relevant indhold og media-spend. For det andet skal vi opbygge flere direkte kundekontakter, så vi bliver mindre afhængige af medierne.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Der er mange muligheder, bl.a. faglitteratur og konferencer. Størst inspiration finder jeg i samtaler med mange kloge mennesker i marketingbranchen.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

I 2017 har Uncle Grey – som team – gjort en stor forskel for os. Det gælder både som kreative, medierådgivere og sympatiske samtalepartnere.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Vi vil gøre os fortjent til flere kunder i butikkerne og flere permissions i databaserne.