Erfaring

Per startede som Head of Consulting i ISS data i 1992. Senere i hans karriere har han været ansat som Deputy Head of IT i PFA Pension, Nordic i Sportalog CEO. Per startede eCapacity og har siden 2007 leveret consulting i digital strategi og -analyse fra deres tre kontorer i København, Århus og London. Per sidder i dag som CEO i eCapacity, som han ligeledes er grundlægger af.

Motivation

Per Rasmussen er en af landets dygtigste og mest erfarne rådgivere inden for digital transformation og forretningsmuligheder og derfor også en af Danmarks mest brugte rådgivere inden for området. Alle der kender Per, er af den overbevisning, at han er et fagligt fyrtårn, som excellerer i forretningsoptimering, digital- og omnichannel strategi, hvor han benytter sine kompetencer til at skabe stærke resultater for sine kunder. Per er essensen af eCapacitys succes, og for tredje år i træk har han med stor selvfølge fundet sin plads på The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Etableringen af det team og den organisation der skal tage eCapacity til næste niveau. Vi har en plan om et kvantespring, og fundamentet for det er nu på plads.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Skuffelser fylder ikke meget – jeg bruger tiden på at se mulighederne, og glæde mig over alle de ting vi lykkedes med.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Vi skaber nogle fantastiske resultater for vores kunder, men vores stil er for ydmyg, så vi får ikke tydeligt nok fortalt i markedet, hvad det er vi reelt kan udrette. Vi har en synlighedsudfordring, og den skal vi også arbejde med i 2018.

Hvor finder du din faglige inspiration?

I netværk, bestyrelser og i diskussioner med god og dygtige relationer – der hvor man får lejlighed til at vende problemstillinger og blive inspireret af hinanden. Jeg nyder at researche og læse om de forskellige nye digitale trends, og den impact forskellige virksomheder har fået, og det foregår mest på nogle af de mange gode netmedier.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

En række af de danske grossister: A&O Johansen, Brdr. Dahl osv. De har lavet et væsentligt digitalt ryk de seneste år og skabt en omstilling. Så et skulderklap for det, men også en påmindelse om ikke at falde tilbage!

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Jeg skal høre kunderne sige, at vi gør en markant forskel for dem, og så har jeg et klart vækstmål for eCapacity, som vi skal nå.