Erfaring

Peter startede sin flotte karriere hos Pepsi-Cola i 1992 og har sidenhen arbejdet som Marketing Manager hos en række store virksomheder som TDC, Siemens Mobile og Statoil A/S, indtil han blev hyret som Nordic Marketing Manager hos TOYS’R’US. I 2015 blev Peter hentet til coop.dk som ny Head of Marketing.

Motivation

Peter Boris Kreilgaard er et perfekt eksempel på en både strategisk velfunderet og taktisk data-, ROI- og digitalt orienteret CMO-profil anno 2018. Han har mere end 20 års erfaring fra branchen og excellerer især i spændingsfeltet mellem salg og marketing. Peter har kommercielt flair udover det sædvanlige, og han har spillet en afgørende rolle i eksekveringen af Coops ambitiøse digitale e-commerce- og marketingstrategier. Hertil har han løftet opgaven i at bygge en ny marketingsfunktion op fra bunden med bravur. Peter er desuden blevet udvalgt til at sidde i juryen hos både Danish Digital Awards samt Mediadagen/ Årets Rambuk, der kun yderligere understreger Peters berettigelse til en plads på The M List for tredje år i træk.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Coop.dk Shopping blev for nyligt udnævnt til danskernes 3. mest foretrukne webshop (Amazon blev nummer fire…). Min aktie i det resultat er en fortsat meget tilfredsstillende afsætningsøkonomisk udvikling, samt etablering af en stærkt effektiv og dygtig marketingorganisation med fem afdelinger, der arbejder benhårdt for vores succes.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Ikke noget der er værd at tænke tilbage på 🙂

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At sikre vores meget ambitiøse mål. At implementere en ny og skarp positionering i hele organisationen. At effektivisere vores processer yderligere, så vi sikrer stærk agilitet og effektivitet. Slutteligt, at fastlægge og nå “the next big thing” for Coop.dk Shopping.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Kolleger, netværk, konferencer, podcasts, digitale inspiratorer, artikler fra fagligt dygtige personer “in my life”.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

At nævne én er ganske enkelt umuligt. Ej heller retfærdigt. Mængden af personer, der hver dag gør en forskel, er lang!!!

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Coop.dk Shopping har en ambitiøst vækstagenda. Alle mål herunder vil kræve en stor indsats af hele holdet. Vi har haft succes i 2018, når vi kan sige “done” til alle vækstinitiativer.