Erfaring

Rasmus Laumann er uden tvivl én af de skarpeste og mest interessante kreative profiler herhjemme, og 2017 har på overbevisende manér understreget dette. Efter allerede at være blevet en del af et solidt bureaunetværk er Rasmus’ hjertebarn: BABY i 2017 blevet en del af den fremstormende og ambitiøse bureaukonstellation Charlie Tango, der med KMD i ryggen uden tvivl vil vise sig at være en stærk satsning. Rasmus’ kreative talent, og hans evne til at tænke alle digitale kanaler ind i sine koncepter, er i en boldgade for sig, og han formår samtidig at være styrmand på den kreative retning på yderst vellykket vis. Med Rasmus ombord vil Charlie Tango uden tvivl ligeledes blive en succeshistorie. Rasmus er takket være sine kreative meritter og sin innovative og entreprenante profil endnu engang at finde på listen.

Motivation

Rasmus startede sin kreative karriere som Art Director hos DDB i 1994. Efter fire år kom han til Bates som Copywriter, og i 2003 rykkede han til Stockholm og en stilling som Director for ACNE. I 2005 kom han til Wibroe, Duckert & Partners som Senior Creative and Director, og efter et smut forbi Hjaltelin Stahl og Umwelt startede han i 2013 BABY, nu Charlie Tango, hvor han siden har siddet som Executive Creative Director.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At vi er lykkes med at skabe en succesfuld gruppe bestående af tre bureauer, som vi valgte at sælge i sommer. Et salg som har gjort, at vi kan tiltrække endnu flere dygtige folk, lave bedre løsninger og dermed vil stå meget stærkt i markedet.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

2017 har været alt andet end en skuffelse.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Vi skal positionere vores “nye” bureau, Charlie Tango, i markedet. En spændende udfordring som jeg er overbevist om, at vi nok skal lykkes med, da vi allerede er godt på vej.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Ude i virkeligheden.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Svært at fremhæve én person, når man ved at det kræver dygtige mennesker på alle poster for at lykkes med at skabe noget godt.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At vi lykkes med at gøre Charlie Tango til en kæmpe succes. At skabe en kultur som dygtige kolleger vil blomstre i, og som vil tiltrække branchens bedste folk.