Erfaring

Roberts karriere hænger uløseligt sammen med hele & Co.’s vækstrejse, som Robert har været en vigtig del af lige fra starten. Han var med til at stifte bureauet i 2000 sammen med Thomas Hoffman og Mikael Jørgensen, og har lige siden og sammen med Thomas Hofman stået i spidsen for det kreative arbejde som Creative Director og Partner. Siden 2014 har & Co. været en del af bureaunetværket The North Alliance.

Motivation

Robert Cerkez er en af de mest prisvindende kreative profiler, vi har herhjemme. Han har spillet en nøglerolle i den store succes, som det fremadstormende & Co. oplever i øjeblikket. Robert og & Co. har især ramt plet med den prisvindende “The DNA Journey”-kampagne for momondo, som er den bedst performende kampagne ud af Danmark i nyere tid og som har nydt international succes med sit stærke budskab. Ligeledes har Robert været med i TV 2’s “Alt Det Vi Deler”- kampagne, der også bruger følelserne som en vigtig driver til at forstærke TV 2’s brand. Robert er dertil udnævnt til jurymedlem til året internationale Eurobest konkurrence. Robert er en af de mest, hvis ikke den mest succesfulde danske kreative bureauprofil, vi pt. har glæden af og som med meget stor selvfølgelighed igen hører til årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Det er, at vi som Noa-familie har lavet rigtig mange gode projekter. At de mange forskellige kompetencer vi involverer i projekterne fungerer godt sammen. At vores samarbejde med vores kunder er blevet mere åbent og eksperimentelt for at kunne opnå et bedre resultat. At vi har fået international opmærksomhed for de løsninger vi leverer.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

2017 har været et fantastisk år.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Det samme som i 2017. Vi arbejder forsat på at få interne og eksterne interessenter til at tale det samme sprog, så alle på teamet har den samme forståelse af hvordan opgaven skal løses.

Hvor finder du din faglige inspiration?

vores Noa-netværk, blandt venner og familie, hos Kaspar Colling Nielsen, på rejser og Reddit. Jeg synes, inspiration kommer når du mindst venter det.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Jeg vil gerne give hele branchen et skulderklap. Generelt er niveauet steget enormt. Jeg er mega imponeret over de løsninger som kommer. Der findes en lyst til at lege og innovation som spreder sig som en løbeild. Det är superfett!

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Hvis vi kan blive ved med at presse os selv fremad, så vi kan udkomme med flere projekter som flytter vores kunder, vores omverden og os selv er jeg en glad mand.