Erfaring

Sebastian startede som SAP Consultant i Harman International i 1995, hvorefter han skiftede titlen ud med Management Consultant i Ernst & Young i 1998 og derefter til Strategic Consultant i CSC i 1999. I 2002 startede et nyt kapitel for Sebastian, da han blev medstifter af reklamebureauet Vertic, hvor han i dag er CEO og bosat i New York.

Motivation

For 15 år siden stiftede Sebastian Vedsted Jespersen det digitale bureau Vertic, der er dedikeret til at udvikle strategiske og komplekse digitale løsninger.Sebastian er en dygtig strateg, hvilket bl.a. udmærker sig i bureauets eksplosive udvikling på tværs af deres kontorer i København, Singapore, Seattle og New York. Den store internationale succes har medført kunder som Microsoft, Novo Nordisk, Lundbeck, PayPal og Vestas, hvor Vertic kan tage æren for at have udviklet holdbare strategiske digitale produkter og services. Den digitale rådgivningsverden er i konstant udvikling, hvorfor der kræves flair for hastig omstilling og stor forståelse for nye teknologier. Evner som Sebastian besidder og samtidig viser ved bestandigt at skabe differentierede og komplekse digitale løsninger for sine kunder. Derfor er han også i år at finde på The M List.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Evnen til at tiltrække talent har været sværere og mere tidskrævende end planlagt.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At gøre “advertising” relevant igen. En international undersøgelse viser, at hvis 74 % af de brands, som forbrugerne handler med i dag forsvandt, ville forbrugerne være ligeglade, fordi disse brands ikke leverer indhold, der opleves relevant og værdiskabende.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Inspirationen finder jeg som oftest i mødet med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. I Vertic er vi så privilegerede at arbejde med nogle af verdens førende brands på tværs af forskellige industrier og brancher, og det gør, at jeg konstant bliver udfordret til at tænke visionært og innovativt.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

De etablerede danske industrivirksomheders høje ambition og modige satsning på digital transformation.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Så skal vi lykkes med at bringe filosofien bag “Share of Life™” ud til en endnu bredere skare af kunder herhjemme og internationalt og derigennem vise, at Vertic har en unik og egenudviklet tilgang til, at vores kunders brands bliver en del af kundernes liv og dermed sikre en “zero-degree-of-separation”-relation mellem kunde og brand.