Erfaring

Efter ansættelser som marketingansvarlig hos først Berlingske Tidende og dernæst Oticon USA blev Steffen Advertising Director hos Politiken i 1993. Efter seks år i rollen rykkede han til Matchwork World Wide, hvor han i tre år var President og CEO. I 2003 startede han Hjaltelin & Co., der i 2005 blev til Hjaltelin Stahl. Steffen er i dag arbejdende bestyrelsesformand og partner i bureauet.

Motivation

Steffen Hjaltelin er en driftig herre, der igennem hele sin karriere har turdet gå forrest. Både når det kommer til at kombinere strategiske og kreative kompetencer, og hvad angår satsningen på et digitalt fokus selv i den digitale tidsalders tidlige år. Hjaltelin Stahl Gruppen har igennem hele sin levetid været bannerfører på at integrere nye digitale discipliner, og det er fortsat her, Steffen & Co. har deres fokus. Det er her, bureauets kompetencer er stærkest, og her kundernes behov i stadigt stigende grad ligger. Og retningen er helt rigtig. Hjaltelin Stahl er i 2017 for andet år i træk blevet kåret til landets bedste bureau. Steffen er endnu engang at finde på The M List takket være sin evne til vedvarende at føre Hjaltelin Stahl i den rigtige retning, sine stærke visione og sit høje ambitionsniveau.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At bureauet og kunderne er kommet længere i den digitale transformation end de fleste.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Et dejligt år uden væsentlige skuffelser.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At træffe de rigtige strategiske valg for bureauets vækst blandt de mange digitale områder vi kan angribe yderligere.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Vores branche vil være fuldkommen forandret om fem år. Jeg søger internationale trends fra de mest progressive virksomheder og udenlandske bureauer. Fremskriver udvikling og diskuterer implikationer med fremsynede kolleger fra min egen og ovenstående organisationer.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Helt uden for kontekst har jeg lyst til at give Martin Werner et skulderklap. Simpelthen fordi han har et så utrolig højt niveau hver eneste gang. Og har holdt sig på toppen, i hele verden, i 20 år. Det er sgu da imponerende!

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

At være med til at træffe de rigtige strategiske beslutninger for bureauet så vi, også når 2018 er gået, er de bedste i Danmark til at hjælpe vores kunder i den digitale transformation.