Erfaring

Stine begyndte sin karriere i Hamborg som Trainee hos logistikvirksomheden Jungheinrich. Herefter kom hun til Bukkehave, hvor hun havde sin gang i mere end ti år. Hun begyndte i en stilling som Export Coordinator og sluttede af som CRM direktør, inden hun i 2008 kom til L’EASY. Siden har hun udvidet sit ansvar og har fra 2015 og frem fungeret som marketingdirektør med nordisk ansvar.

Motivation

Stine Sanders karriere er dybt funderet i digital marketing, og hun er uden tvivl en af Danmarks stærkeste marketers inden for direct marketing-disciplinen. Stine har i mere end tre år været øverste marketingansvarlige for L’EASY, herunder også for D|E|R Privat Finans, Fokuslån & THORN Privat Finans, og hun er samlet set ansvarlig for et af Danmarks største marketingbudgetter. Stine er hertil en visionær og motiverende leder med et stærkt, nordisk team under sig. Stine er endnu engang en uundgåelig M List-profil takket være sit høje, faglige kompetenceniveau, samt sine evner til at drive en velkørende marketingafdeling på tværs af de nordiske lande.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Stor vækst i forretningen baseret på en agil go-to-market strategi og lanceringen af en ny app.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Ingen store skuffelser, men mange udfordringer over året.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Sammensætningen af medieplanen baseret på de forandringer der har været i medieudviklingen i 2017. Opsamlingen af indsigter i vores salgsmodel hjælper os på vej, men det nytter ikke kun at fokusere på bagudrettet indsigter.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Netværk, faglige sparring med samarbejdspartnere og leverandører.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Morten Lundholm, IKEA – han er meget inspirerende ift. hans syn på hvad der driver innovation og customer experience.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Vi skal arbejde på at styrke vores brandposition yderligere i Norden. Desuden håber jeg, at vi kan tage vores arbejde med ML til “the next level”.