Erfaring

Sune startede sin karriere i 1993 hos Courage/BDDP. Efter seks år i kommunikationsbureauet skiftede han til Grey Copenhagen til stillingen Account Director. Sune sad efterfølgende som CEO for Young & Rubicam og som partner hos Propaganda McCANN, men efter opbydelsen i 2009 stiftede han Kommunikationsbureauet København, hvor han i dag er administrerende direktør.

Motivation

Sune Bang er en stærk og farverig kommunikationsprofil med erfaring fra flere gode stillinger hos anerkendte bureauer på den danske bureauscene. Han er en profil, der i sit arbejde er stærkt styret af at frembringe visionære og autentiske løsninger for sine kunder. Det gør, at Kommunikationsbureauet Københavns produkter altid sender et klart signal om strategi og vision samtidigmed, at de er relevante og aktuelle for målgruppen. Sune bruger denne retning til at producere kampagner med betydningsfuldt indhold, hvilket har sikret Kommunikationsbureauet København store kunder, bl.a. Politiken, SF, Danmarks Indsamling, Børns Vilkår og Danske Hospitalsklovne. Med sine skarpe faglige kompetencer, sit drive samt sit bureaus positive retning og resultater,er der ingen tvivl om Sunes plads på årets The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

“Frirummet”, et nyt initiativ vi har været med til at tage sammen med danske fri-, efter- og højskoler. Et modspil til den skingre debatkultur, der lever af fokus på uenigheder og problemer i stedet for konsensus og løsninger. Frirummet er støttet af TrygfFonden og skal arrangere 1.000 debatter de næste tre år. Meget meningsfyldt.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Den stigende udbredelse af ligegyldig, uambitiøs kommunikation. I særdeleshed på sociale medier.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

At få transformeret sociale medier og anvende dets gennemslagskraft til langt mere end overfladisk konsum af informationer. Det vil gøre mig meget glad.

Hvor finder du din faglige inspiration?

I mødet med mennesker, der har brugt lang tid på at tænke sig om. De er ofte også dygtige til det de laver.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Alle de mange unge, som kæmper for at komme ind. Og bliver ved, selvom de får nej, på nej, på nej.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

“Danmarks Indsamling” runder en milliard i indsamlede midler. Purpose drevet kommunikation bliver normen og vi lykkes med at få flere kunder til at turde tænke lidt mere langsigtet. The M List giver en official undskyldning for, at de først har henvendt sig til mig i 2018.