Erfaring

Thomas kom i 2003 til Nordisk Kommunikation som Communications Adviser, og i 2008 rykkede han til Danske Bank og en stilling som Chief Consultant i deres kommunikationsafdeling. I de efterfølgende år sad han som Head of Social Media og Head of Online Communications & New Media for i 2012 at blive Head of Online Media & PR. I 2013 kom Thomas til Arla, hvor han siden har siddet som Director & Global Head of Digital.

Motivation

Thomas Heilskov er blandt de få, der kan få digital aktivering af et stolt, gammelt brand som Arla til at se legende let ud. 2017 har været et vellykket år for Thomas, der som øverstbefalende for Arla Foods’ digitale marketinginitiativer bl.a. kan bryste sig af at have hevet en hel stribe awards hjem for succesfulde koncepter og kampagner og præsteret solide resultater året igennem. Thomas’ innovative tilgang til brugen af digitale medier og hans forståelse for kunder og brugere er uden tvivl blandt en af forklaringerne på succesen. Thomas er en begavet leder og relationsskaber, der til fulde forstår at skabe stærke samarbejder. Kort sagt har 2017 sat en fed streg under Thomas’ stærke position på den danske digitale marketingscene, og derfor er han gså at finde på dette års liste.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

At vi har formået at nå vores mål på en 60 % stigning i digital brand engagement på tværs af markeder og vist, hvordan vi bliver mere personligt relevante i vores kommunikation i en global skala gennem bedre brug af data.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Digital transformation i en global virksomhed er en konstant balancegang mellem at løfte grundniveauet på tværs af markeder og samtidig sikre, at vi er på forkant med de muligheder ny teknologi bringer. Vi skal i 2018 stadig blive bedre til at knytte digital til vores innovationsagenda.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Vi skal fortsætte med at tænke data og kreativitet mere sammen og sikre at vores content processer udnytter de muligheder MarTech bringer med. Derudover sikre at vi accelerere vores digitale transformation for Arla i vores internationale markeder.

Hvor finder du din faglige inspiration?

Gennem et meget nøje udvalg af faglige blogs på Feedly, gode kolleger, vores bureauer og så selvfølgelig Arla’s interne digitale videnshub, Arla Datazine.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Det må blive til de passionerede folk bag de stærke food startups, vi har mødt i år. Vi kan lære meget af deres tilgang til ny teknologi. De fortjener et stort skulderklap.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Vi skal fortsætte med at levere på vores digitale 2020-ambition og sikre, at endnu flere stærke digitale kompetencer kommer på plads i vores fokusmarkeder.