Erfaring

I de første 15 år af sin karriere var Thomas konsulent og marketingansvarlig for bl.a. Accenture og Framfab. I 2003 rykkede Thomas til OgilvyOnes kontor i Singapore, hvor han i ti år havde topstillinger. I sine sidste godt fire år som Managing Director. I 2014 blev Thomas Managing Director for Accenture Interactive ASEAN, en stilling han har haft siden.

Motivation

Med mere end 25 års erfaring som marketer og leder og med en spændende, international karriere i bagagen er Thomas Mouritzen en tung profil på både den danske og globale marketingscene. I sine år hos Accenture Interactive, der kan kalde sig verdens største, digitale bureaugruppe, har Thomas spillet en nøglerolle i den disruption af den klassiske bureaubranche, der lige nu finder sted – og det på det fremstormende sydøstasiatiske marked. Thomas har et stærkt erfaringsgrundlag, og besidder samtidig en særligt veludviklet sans for at sætte en retning, der på forbilledlig vis binder marketing, teknologi og forretning sammen på en måde, der sikrer, at kundernes kunder får den bedst mulige oplevelse. Thomas er dertil en rost leder, der tør sætte innovative og ambitiøse mål, og dette gør ham igen i år til en sikker The M List-profil.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Development og launch af Accenture Interactive “Digital Hub” med plads til 200 medarbejdere i Singapore. Etablering af Fjord i ASEAN. Vækste Accenture Interactive med 48 % i 2017.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Alt for ofte bruger vi mange kræfter på at omstille vores egen virksomhed i stedet for at koncentrere os om aktiviteter i markedet og digital transformation af vores kunders forretning og brancher.

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Acquisition i regionen. Differentiation af competences og offering i Singapore (mature market) og Thailand/Malaysia/Indonesia (emerging markets).

Hvor finder du din faglige inspiration?

Blandt kolleger i Accenture Interactive samt kunder og personligt netværk i APAC.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Brian Whipple, fordi han har skabt et power house af “customer experience architects” i form af Accenture Interactive.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Jeg skal gennemføre vores acquisition strategy i 2018. Jeg skal skabe nye kompetencer inden for marketing, e commerce, content og customer experience. Jeg skal udvikle en kultur i Accenture Interactive som både differentiere sig fra, men også skaber værdi for Accenture mother brand. Og endelig skal jeg vækste forretningen med 30 % i 2018.