Erfaring

Vicky startede sin karriere i Carlsberg som Management Trainee, hvorefter hun blev Area Manager Spain og senere både Brand Manager Carlsberg Beer & Miller Genuine Draft og Product Manager, Guld Tuborg & New Product Development. I 2000 kom hun til Kilroy og i 2006 Royal Unibrew. I 2008 rykkedehun til DR, hvor hun senest sad i en stilling som porteføljechef og markedsføringsansvarlig, før hun i 2016 blev brandingchef hos TV 2.

Motivation

Vicky Wassmann Dahi er en stærk profil i branchen, og efter et år med solide indsatser, bl.a. på TV 2’s “Alt det vi deler”-kampagne, indtager hun en sikker plads på årets The M List. Vicky har en flot karriere bag sig, som bl.a. tæller en årrække hos henholdsvis DR, Carlsberg, Kilroy og senest TV 2, hvor hun i juni 2016 indtog stillingen som brandingchef. Denne erfaringsmæssige tyngde betyder, at Vicky kommer med en dybtgående brancheindsigt og særdeles veludviklede marketingfaglige kompetencer, og der er ingen tvivl om, at Vicky er en stærk drivkaft hos TV 2. Med sine anerkendte faglige og ledelsesmæssige meritter er Vicky en stærk profil på The M List 2018.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?

Lanceringen af imagekampagnen “Alt det vi deler” for TV 2. Den minder os om, at der er mere, der samler os, end der skiller os ad, og det er noget vi lader til at have brug for at blive mindet om i disse polariserings-tider. Den har nået en svimlende udbredelse, ikke bare i Danmark men i hele verden. Det har været overvældende.

Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?

Det lyder måske trivielt – men jeg kan faktisk ikke komme på nogen. Det har været et godt år 🙂

Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?

Den svære 2’er – hvorledes man følger op på vores første “Alt det vi deler”- kommunikation – efter så stor en succes..?

Hvor finder du din faglige inspiration?

Alle mulige steder fra. Hvad enten det er online, ved at tale med andre i netværk eller på fag-konferencer. At høre om andres brandudfordringer og hvorledes de takler dem. Og så synes jeg, der er god inspiration i at være ude omkring i det danske land – helst hvor mange danskere er samlet. Og helst nogle, der ikke minder om mig selv.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Robert Cerkez, & Co. Ud over at Robert er en af de dygtigste kreative, jeg kender, så er han sympatisk og dejlig at arbejde med. Det gælder alle dem jeg arbejder med på & Co. Må man godt give et skulderklap til hele flokken? 😉 Jeg synes Robert kan noget særligt, fordi han er rigtig god til at lytte. Vi burde alle blive bedre til at lytte.

Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?

Jeg ville jo rigtig gerne lykkes med en god videreførelse af TV 2 – “Alt det vi deler”-kommunikationen 🙂