Erfaring

Anders har arbejdet for Carlsberg, Reputation, Vopium og MAQS Law Firm før han i 2012 rykkede til Microsoft, hvor han i godt et år var Online Store Manager for de nordiske lande. Siden 2013 har Anders arbejdet hos Specsavers, først som Nordic Digital Marketing Manager og senest som Head of Digital med ansvar for det samlede marked i Nordeuropa.

Motivation

Specsavers og det danske sub-brand Louis Nielsen har i de seneste år været på en spændende vækstrejse. Dette kan i høj grad tilskrives Anders Koefoeds solide arbejde som ansvarlig for samtlige af koncernens digitale initiativer i de nordeuropæiske lande. Anders har i sin tid hos Specsavers været driver på bl.a. en opdatering af brillegigantens digitale tilstedeværelse og identitet, og har på baggrund af en indsigtsbaseret mediestrategi, der i øvrigt ganske sigende vandt en Advertising Effectiveness Award, bidraget til, at brandet har positioneret sig stærkt herhjemme. Louis Nielsens markedsandele er steget med godt 30 % de seneste år, og kæden præsterer fortsat imponerende økonomiske resultater. Vi byder velkommen til Anders, hvis ambitioner og flid sikrer ham en flot plads på The M List 2019.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Skabt markante forretningsmæssige resultater ved at tiltrække og forankre potentielle brillekøbere digitalt og effektivt drive dem til vores i alt ca. 500 butikker. Dette er sket gennem et strukturelt step-change i både Ad-Tech og digitale platforme for aktivering af større grad af automation, og dermed øget relevans i hele forbrugerrejsen.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Mere automation, mere transformation, mere af det hele.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Med fokus på omnichannel at sikre vores kunders brugeroplevelse af Specsavers styrkes markant igennem udrulning af digital transformation strategiplan.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Rollen som digital ansvarlig ændrer sig konstant grundet den indbyggede dynamik, der er i den digitale verden, men rollen bliver væsentligt mere afsøgende ift. nye digitale muligheder og i særlig grad inden for automation. Derudover bliver en større og større del at være tro mod strategien, og som konsekvens – evne at have modet til at vælge fra.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Den er svær, for der er så mange dygtige og inspirerende hjerner derude, men hvis jeg skal nævne én, der er kilde til stor inspiration, er det Frank Andersen fra Omnicom. Med sin no-bullshit attitude, brede medieerfaring, strategiske mindset og indgående digitale forståelse, evner han at finde og identificere den rette sti gennem junglen.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Endnu større markedsdominans i regionen med den digtiale transformation som krumtap.