Erfaring

Anette startede sin karriere hos AdPeople, som Junior Account Manager, for derefter at blive hhv. Account Manager og Senior Account Manager. Efterfølgende rykkede hun til IC Companys som Marketing Project Manager og senest e-commerce Manager. Efter en kort tid som e-commerce Director for DIS/PLAY kom hun til ECCO i Schweiz, hvor hun i dag sidder som Business Development Director.

Motivation

Anette Hasling Jæger har gennem de sidste år haft flere fremtrædende direktørposter hos ECCO Europe og har været del af den drivkraft, der har gjort 2018 til et historisk godt regnskabsår for ECCO. Det skyldes bl.a. en oprustning på onlinedelen, hvor Anette som e-commerce og Retail Director har haft del af ansvaret for virksomhedens digitale transformation og satsning på e-commerce området. Med indgående forståelse for retailmarketing og flair for digitale satsninger, har Anette været delagtig i ECCO’s værditilvækst i et ellers presset sko- og accessoriesmarked. En vækst, som kræver en resultatorienteret og robust profil, der kommer med en digital omnichannel forståelse, de færreste er i nærheden af. Det er netop de kompetencer og kvalifikationer, der sikrer Anette en plads på årets liste.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Se vores e-com kanal med 19 individuelle landebutikker i fuld drift, efter at vi på kort tid byggede hele kanalen op fra bunden; fulfillment, kundeservice, website/shop og online marketing. Efterfølgende at have drevet opstart og scoping af vores omnichannel projekt og overdrage det til min kollega som sikrede go-live i november i første land.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Mere fokus på optimering af processer for at sikre bedre brug af ressourcer. Heriblandt opfølgning på aktiviteter og især involvering af vores kunder i den proces, samt butikspersonale og kundeservice som er dem der møder kunderne hver dag. Til sidst skal vi være bedre til at have fokus på de ting, der virker, og ikke kun på dem, der ikke virker.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Vi skal udnytte det omnichannel forretningsgrundlag, vi har bygget op. Derfor er tiden inde til for alvor at få kunden i fokus og arbejde med at skabe mere synlighed, præference og loyalitet. Vi skal hele tiden optimere den værkstøjskasse, vi har til at drive mere trafik og sund omsætning i vores butikker og online.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg vil være mindre involveret i den daglige drift. Min vigtigste opgave i 2019 bliver at videreudvikle vores kundeoplevelse og bl.a sikre, at vi udnytter de muligheder, vi har for lige om lidt at lykkes med datadrevet og automatiserede værktøjer. Det er et stort privilegie og ikke mindst ansvar at få lov til at fokusere primært på det.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Backend- og frontendudviklerne. Det er dem, der sætter strøm til vores digitale idéer, og de får slet ikke nok opmærksomhed. Jeg beundrer og misunder deres håndværk og deres passion for dag og nat at ville finde den bedste løsning.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Gå live med en platform som vi kan påvise hjælper os med at få nye kunder samt (gen)aktivere og fastholde vores eksisterende kunder på en effektiv og lønsom måde.