Erfaring

Asbjørn blev i 1999 Senior Consultant hos Gunbak & Co., hvorefter han var rådgiver og partner hos Rostra Kommunikation og Research. I 2011 blev han ansat hos Ministry of Climate and Energy som Personal Advisor, hvorefter han blev særlig rådgiver for Økonomi- og Indenrigsministeriet og derefter for Udenrigsministeriet. Asbjørn har siden 2015 siddet som CEO og partner hos Radius.

Motivation

Asbjørn Haugstrup er som CEO og partner i Radius CPH A/S en af de mest prominente og dygtigste kommunikationsprofiler i den danske kommunikationsbranche. Asbjørn står i spidsen for mere end 25 medarbejdere i Radius og har med sin strategiske tilgang og sine kommunikative evner bidraget til, at bureauet har været i konstant vækst over de seneste par år. Asbjørn er med til at højne standarden inden for sit erhverv, og med et højt ambitionsniveau og en stærk forståelse for den enkelte medarbejders funktion er Asbjørn den fødte leder. En leder, som formår at skabe vækst og flotte resultater for Radius. Asbjørn er derfor igen i år ikke til at komme udenom på The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Transformationen fra klassisk PR/PA-bureau til reelt integreret kommunikationshus de seneste år. Faglighederne er blevet flere og dybere og spiller gnidningsfrit og reelt sammen for kunderne. Og kunderne kvitterede ved i InsideBusiness, at rate os som de foretrukne, når følsomme kommunikationsopgaver skal løses.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Noget med at sejle og læse skønlitteratur. Men de fleste af os på denne liste kan jo bare tage os sammen og gøre det. Så det er ikke til at holde ud at læse om.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Forsat at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere med de rette værdier. Der er kul på arbejdsmarkedet.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Ikke meget..

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Måske lidt på kanten af kategorien, men: Christina Eiberg, kabinetsmedlem og kommunikationsrådgiver hos EU-kommissær Margrethe Vestager. Resultaterne taler for sig selv.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Planlægger at fortsætte i samme rille, men med ørerne slået ud og øjne på stilke.