Erfaring

Bjarne startede sin karriere i nogle af Københavns førende reklamebureauer, og han rykkede for alvor, da han i 2004 blev hentet til Wibroe, Duckert & Partners, hvor han fra 2006 og frem til 2013 var CEO og partner. Han var i samme periode med til at starte PeopleGroup op. Siden 2014 har Bjarne fokuseret på sit eget bureau, Boye & Spellerberg, hvor han i dag sidder som CEO og Partner.

Motivation

Bjarne Orfelt Spellerberg har igen i år bevist, at han med sin position som CEO og partner i reklame- og kommunikationsbureauet, Boye & Spellerberg, hører til blandt landets dygtigste bureaudirektører. Med Bjarne i spidsen, har Boye & Spellerberg i år erhvervet sig en rangering, som det fjerde mest vindende kreative bureau på et ellers konkurrencepræget marked med mere end 150 stærke konkurrenter. Bjarne har sikret bureauet nogle af landets største annoncører som kunder, og det har bl.a. bevirket, at bureauet igen i år har udmærket sig med flotte økonomiske resultater og et reklamefagligt kompetenceniveau, der uden tvivl hører til Danmarks højeste. Bjarne er en faglig spydspids og en stærk profil på The M List 2019.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At bureauets klare position fortsat har stor interesse hos annoncørerne.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Jeg ville gerne have haft tiden til endnu flere foredrag og undervisning og endnu mere fordybelse i spændende litteratur.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Deadlines. Der bliver desværre mindre og mindre tid til at tænke sig om.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg håber, at vores rådgiverposition fortsat vil udvikle sig, så jeg kan være mindre på bureauet og endnu mere ude hos kunderne og deres kunder.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Igen i år skal æren tilfalde & Co. for at holde et ekstremt højt fagligt niveau.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Vi skal lande godt, med de kunder vi har fået i 2018 og tilsvarende også få vores nye kolleger godt forankret i bureauet. Hvis tiden er til det, så kun super hvis golfhandicappet også bliver forbedret.