Erfaring

Christians karrierespor er dybt forankret i den digitale bureauverden, først som Digital Director hos OMD og senere hos IUM med ansvar for deres digitale afdeling. I 2012 fik han til opgave at opbygge søsterbureauet Marvelous, hvor han først sad som Chief Innovation Officer, dernæst Managing Director, og siden 2015 har han siddet solidt i den nordiske direktørstol.

Motivation

Under Christian Strands ledelse har reklamebureauet Marvelous udviklet sig fra at være en content-enhed, der skulle understøtte IUM’s øvrige brands, til i dag at være et anerkendt og awardvindende bureau. Prisfesten er fortsat ind i 2018, og det samme er Marvelous’ vækst. Det skyldes især Christians innoverende tilgang til digital og social kommunikation samt hans evne til løbende at styrke bureauets digitale fokus med de rette forretningsmæssige satsninger. Christian kommer med en opdateret og velfunderet digital faglighed, der tager afsæt i en lang karriere inden for den digitale bureauverden, og han har været hovedårsagen til, at Marvelous ikke blot er en stærk spiller i Danmark, men også i Norden. Han er derfor ikke til at komme udenom på dette års The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Rigtig mange ting er lykkedes. Vi har fået omstruktureret vores kreative team og vores account team, og vi har fået tilført bureauet nogle fantastiske dygtige folk med nye kompetencer, som har hævet os op på et nyt niveau. Samtidig er en række personer internt i den grad steppet op i nye roller.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Jeg synes ikke rigtig, der er noget, jeg ville have gjort mere af, for mange ting er som sagt gået op i en større enhed i år. Havde der været flere timer i døgnet, havde det været rart at kunne have dedikeret mere tid til at udvikle resten af Norden. Eller brugt mere tid med familien. Eller på cyklen eller i fodboldklubben.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Vi rullede i 2018 vores nye Fearless Thinking platform ud, og den er blevet modtaget ekstremt godt hos vores kunder. Vi arbejder nu på en vision om at være Nordens klogeste bureau, som er helt realistisk qua vores udspring af Mediabrands-gruppen. Så det er en hel strategi, vi skal have forfinet og ud at leve på tværs af alle fire nordiske markeder.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg har en ambition om at bruge mere tid nordisk, men min rolle vil stadig være at drive Marvelous og vores kunder i den rigtige retning. Som en del af arbejdet mod at blive det klogeste bureau, vil jeg bruge en del intern tid i Mediabrands regi, på at bygge procesesser og metoder til hvordan vi kan sætte ild til al den viden, vores hus rummer.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Michael Ingemann, der er Chief Digital Officer i Mediabrands. Han er sat i verden til at binde alle husets digitale ydelser sammen, herunder også at få orkestreret hvor Marvelous passer ind på tværgående kunder. Det er en svær post, men jeg synes, han er lykkes med rigtig meget i år, og han er for mig en meget vigtig sparringspartner.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Det handler som altid om at nå de økonomiske mål og levere det til vores ejere, som der skal til. Så det vil altid være det ultimative mål. Og vi skal samtidig lykkes med at nå tættere på vores vision om at blive Nordens klogeste bureau gennem vores Fearless Thinking platform. Jeg vil også gerne vinde noget metal 🙂