Erfaring

Christian begyndte i Dentsu Aegis-bureauet Promovator i 2002 og har – med en kort afstikker til Carlsberg – tilbragt hele sin karriere i Dentsu Aegis Networks. Han er avanceret internt som bl.a. Business Director og CEO for Promovator. I 2014 flyttede han til New York, hvor han i dag sidder som Chief Commercial Officer med det kommercielle ansvar for virksomhedens amerikanske marked.

Motivation

Christian Vollerslev er en fremadstormende international marketer og medieprofil med topstilling i den globale mediegigant Dentsu Aegis Network. Han blev i 2015 udnævnt til næstkommanderende i Dentsu Aegis-koncernens amerikanske flagskib, Dentsu Aegis Network US. Virksomheden er mere end fordoblet siden 2015, hvilket bl.a. falder tilbage på Christians blik for kommercielle muligheder og hans evne til at skabe, lede og drive den kommercielle strategi og dagsorden på tværs af den amerikanske koncern. Han har været afgørende for virksomhedens kolossale vækst, og er senest blevet forfremmet til Chief Commercial Officer for Dentsu Aegis og ansvarlig for bureauet Posterscope i USA. Christian har dermed bevæget sig et skridt op i en af verdens største internationale medie- og marketingkoncerner.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At Dentsu Aegis i USA har været en kommerciel succes – vi har outperformet alle vores relevante konkurrenter!

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Helt ærligt, så ville jeg have taget på flere date nights med min skønne hustru

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At følge med et marked og en branche i konstant og hurtig forandring.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

At mine udfordinger, heldigvis, vil blive ved med at vokse, og jeg vil få brug for et endnu højere fokus på det menneskelige. Det er den vigtigste forskel, særligt i USA.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Julia Goldin, Chief Marketing Officer, LEGO Group. LEGO er ganske enkelt en helt unik kombination af international succes og dansk stolthed forankret i børns kreativitet og bragt til live i både den digitale og fysiske verden.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Fastholde de kunder vi har – og vinde lidt flere.