Erfaring

Claudio har være vidt omkring, men startede for alvor sin karriere som ansvarlig for internet marketing hos SPAMfighter.com i 2004. I 2007 stiftede han Deducta, hvor han sad som CEO. Sideløbende og efterfølgende har Claudio haft gang i adskillige onlineforetagender både som stifter og investor herunder Bloggers Delight, hvor han i dag sidder som bestyrelsesmedlem. I 2010 stiftede han Atcore, hvor han fortsat sidder som CEO.

Motivation

Claudio Sebastian Gullak er en foregangsmand i den digitale bureaubranche, når det kommer til at bruge data fermt, digitalt og kommercielt for virksomheder og kunder. Om nogen forstår han at omsætte digitale idéer til succesfuld forretning, hvilket han har vist som stifter og medstifter af flere virksomheder. Senest Atcore, som han stiftede i 2010 og stadig leder. Allerede tidligt så Claudio potentialet og forretningsmuligheden i de mange dygtige bloggere, der findes på nettet, hvorfor han samme år stiftede Danmarks største netværk af blogs, Bloggers Delight. Med sin stærke faglighed og sit visionære udsyn er han desuden en yndet foredragsholder, og har adskillige udgivelser om digital markedsføring bag sig. Claudio er en firstmover i branchen, som bestandigt evner at se muligheder, og han er derfor igen i år at finde på The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

I 2018 købte Atcore virksomheden CRM Toolbox – en dedikeret Salesforce Partner – for at styrke vores positionering i enterprise-segmentet med teknologier som Salesforce Marketing Cloud og Google Marketing Platform.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Jeg ville gerne have uddannet flere annoncører i, hvor meget mere kvalitet og “Value for Money” annoncører kan få, ved at fravælge de klassiske gamle mediebureauer, så vi kan hjælpe flere virksomheder med at få fuld transparens, styrket de interne kompetencer i virksomhederne og sælge mere.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At få uddannet nok kompetencer i markedet til at kunne eksekvere på den kundeindsigt, som vi kan indsamle med de markedsledende redskaber, som vi arbejder med.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Vi kommer til at arbejde meget mere med teknologi, tættere på IT, end hidtil.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Henrik Akselbo, CEO i Bloggers Delight, for at gøre et fremragende stykke arbejde med at sætte agendaen for influencer marketing i Danmark og drive en markedsledende virksomhed på 8. år. Godt gået, Akselbo!

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Alle danske virksomheder med respekt for deres marketing skal have købt “Marketing Automation Bogen” på marketingautomation.dk, så vi kan donere et stort projekt på Charitywater.org, som 100 % af overskuddet fra bogen tilfalder.