Erfaring

I 2000 startede Dorte som marketingkonsulent hos Nørgaard Mikkelsen, hvor hun var i 11 år. I 2011 rykkede hun over på kundesiden i stillingen som Head of Marketing & Communications hos Telmore, og i 2013 startede hun hos TDC. Senest skiftede hun til Nordic Entertainment Group og en stilling som Vice President, Marketing & Communications, hvor hun har været de sidste to år.

Motivation

Dorte Tandrup er igen i år på The M List, da hun med udgangspunkt i sine marketing- og kommunikationskompetencer med stor overbevisning formår, at fremme og skabe resultater for Nordic Entertainment Groups position på det danske mediemarked. Med mere end 15 år i branchen er Dorte en erfaren marketer, der med ansvar for en række profilerede brands, herunderViasat, Viafree, TV3 og Viaplay, kontinuerligt leverer resultater og værdiskabende kampagner inden for både tv og streaming. I et marked, der undergår markante forandringer, udviser Dorte overblik, og hun har dertil  talent for at navigere i koblingen mellem at være nytænkende og skabe stabilitet på én og samme tid. Kombineret med gode lederegenskaber og en ambitiøs tilgang tilsin branche, er Dorte en oplagt profil på The M List 2019.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

I 2018 har vi udover ansvaret for TV3-kanalerne, Viasat og Viafree også overtaget salgs- og marketingansvaret for Viaplay i det danske team. Det har betydet nye måder at arbejde og udkomme på. Og jeg er stolt af, så hurtigt teamet har taget udfordringen til sig og har formået at tænke nyt – og skabe stærke resultater på tværs af platforme.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Det har været et travlt 2018, og der er altid en masse, man kunne have tænkt sig at gøre mere af. Det samme vil helt sikkert gøre sig gældende i 2019 :-). Men overblik over de enkelte elementers bidrag til den samlede effekt og brainstorms med teamet omkring nye muligheder ville jeg altid ønske, at jeg havde mere tid til.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Fortsat at sikre, at danskerne kender til og har lyst til at se vores stærke indhold og programmer og ved at de kan finde det på Viaplay, Viafree og TV3-kanalerne. Jeg vil altid se min primære udfordring som værende, at sikre den overordnede fortælling – og at alle elementer er med til effektivt at understøtte denne.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Målet er stadig det samme, og mit fokus vil fortsat være overblik over vores samlede tilgang til markedet. Når det er sagt, vil de enkelte opgaver hele tiden udvikle sig. Med vores vækst på Viafree og Viaplay følger et naturligt øget fokus på optimering af den digitale markedsføring.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Mit team! De er vanvittigt dygtige – og ekstremt passionerede. Og så kommer de ind af døren med smil hver dag.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Vi skal fortsat skabe stærke resultater. Med vores content, tv-kanaler og digitale platforme har vi alle muligheder. For mig betyder det, at jeg skal sikre et klart overblik over marketings bidrag til de kommercielle KPI’er. Og desuden sikre, at teamet hver dag stadig kommer ind af døren med lysten og modet til at udfordre sig selv og hinanden.