Erfaring

Eva startede sin karriere hos Ving i 1996. I 2000 kom hun til MyTravel som Media and Planning Manager, og otte år efter rykkede hun til Spies som Head of Brand and Marketing. Samtidig har hun siden 2014 siddet som Head of Marketing Effectiveness, Planning and Creative Brand Development for Thomas Cook Northern Europe og Spies.

Motivation

For fjerde år i træk er Eva Lundgren at finde på The M List. Dette skyldes hendes innovative og nytænkende profil samt den tilgang, hun tager til sin disciplin, som år efter år skaber succesfulde kampagner for rejsegiganten Spies og Thomas Cook. Hun besidder et højt fagligt kompetenceniveau, som i 2018 kom til udtryk gennem flere succesfulde kampagner, herunder “The Home Weather Machine”. Eva tør tage chancer og benytte skæve kanaler, hvilket skaber stadig større succes for Spies og Thomas Cook. Der er ingen tvivl om, at Eva er en stærk og dygtig marketer, som igen i år formår at gøre sig bemærket inden for marketingdisciplinen med synlige og stærke resultater.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At sikre at den europæisk udviklede kommunikations-platform er både stærk og fleksibel nok til at holde mere end en enkelt sæson, og kan rumme mange forskellige markedspositioner samt helt forskellige og unikke brands. Pænt mission impossible…

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Jeg ville så gerne have pushet flere af vores kreative idéer ud i markedet. Vi har så uendelig mange ting, vi gerne vil, men ting tager tid – og kræver som regel også lidt finansiering. Ned i skuffen til de mange andre gode idéer og forhåbentlig ud i 2019.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At mestre balancen mellem kommunikation, der er stærk nok til at få attention, men ikke forarger vores svenske venner og kunder, og at få et optimalt samspil mellem marketing og PR. Og så forventer jeg, at interessen for miljø eskalerer og kræver konkrete actions fra vores side. Spændende og supervigtigt.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg håber, at jeg får rullet vores planer ud, og at vi får fintunet den nordiske organisation, så vi bruger mindre tid på interne præsentationer og koordinering, og mere tid på overordnet strategi og mere interessant kommunikation ud i markedet. Vanlig optimist!

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Jeg synes, der er mange, som fortjener ikke bare et skulderklap, men en kæmpe krammer. Så skud ud til alle, der holder fast i ikke at lave ligegyldig leverpostejs-kommunikation. Men jeg må alligevel nævne Søren Christensen (Robert Boisen Like-minded) specifik – imponerende kombi af genial og drengerøv på den rigtig fede måde. You’re my hero 🙂

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Så vil jeg rigtig gerne kunne se resultatet af vores kreative planer afspejlet i vores salgsmodellering på alle fire nordiske markeder. Så bliver jeg mega-stolt.