Erfaring

Hans-Henrik startede sin karriere som marketingkonsulent i Kræftens Bekæmpelse. Efterfølgende har han arbejdet i International Masters Publishers, Elsass Wagn og Arte. I 2000 startede han som CEO i Dobermann og co. Advertising, og tre år efter fik han stillingen som administrerende direktør i Klausen + Partners.

Motivation

Hans-Henrik Søndersted-Olsen har som administrerende direktør for et af Danmarks førende B2B-bureauer, Klausen + Partners A/S, etableret sig som en både markant og anerkendt profil på bureauscenen herhjemme. Med Hans-Henrik i spidsen har Klausen + Partners skabt sig et renommé som et af de kommercielt stærkeste og mest prisvindende bureauer inden for reklame- og marketingdisciplinen. Det er hans høje ambitionsniveau, der lægger fundamentet for visionen for 2020 om en fordoblet omsætning, et øget antal medarbejdere og et større overskud, og som ligger til grund for den positive kurs, bureauet er på. Hans-Henrik har med mange års erfaring skabt sig en stærk strategisk profil og opbygget sig en ekspertise indenfor B2B-disciplinen, der gang på gang sikrer, at Klausen + Partners leverer marketingindsatser med målbare resultater.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Min største succes var at vinde et verdensmesterskab sammen med bureauet: En bronze ECHO Award sammen med Telia. Og så at være nomineret fire gange til Global B2B Marketing Award i London, som bureauet, som det eneste danske bureau, har vundet to gange før.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Jeg ville gerne have, at vi var blevet endnu skarpere på sammenhængen mellem marketing, salg og tech. Det bliver vi i 2019.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At tiltrække de rigtige kompetencer til bureauets udvikling, og at udvikle bureauet yderligere mod at blive Danmarks bedste B2B-marketingbureau.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Vi arbejder med tungere fokus på sammenhængen mellem marketing, tech og salg. Mange B2B-virksomheder har svært ved netop det. Min rolle forandres derfor mod mere tech.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Jeg er dybt imponeret af den transformation, der sker i mange B2B-virksomheder, hvor digitalisering, automatisering og performance vinder ind i marketingarbejdet. Skal jeg give et skulderklap, er det derfor til alle marketingansvarlige i B2B-virksomheder, som styrer og driver denne proces.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Bureauet har udbygget en stærk position i markedet som Danmarks bedste B2B-marketingbureau. Bureauet har vundet to nationale og to internationale priser for effekt. Bureauet har vækstet yderligere på specialkompetencer.