Erfaring

Jakob har taget både sin bachelor og kandidat på Handelshøjskolen i Aarhus, hvor han blev færdig i 2010, og allerede året efter var han med til at stifte search marketing-bureauet s360, hvor han har været siden. Til daglig sidder han i bureauets ledelse, hvor han som CEO og partner er med til at sætte s360s overordnede retning.

Motivation

Det er for sit interessante arbejde inden for search-marketing med bureauet s360, at Jakob Vedel i år har sin debut på The M List. I takt med en stadig større grad af digitalisering inden for marketingfaget opleves der en enorm vækst i rådgivning og udvikling af effektive search-løsninger. Det er netop her, at s360 ligger i spidsen af feltet, når det kommer til at forstå og tilpasse marketingtiltag til kunders search-adfærd. Som CEO formår Jakob at lede et bureau, der er kendt for solidt og resultatskabende arbejde i en konstant foranderlig “search verden”. Dette kræver et godt strategisk overblik og omstilleligt digitalt kompetenceniveau, som Jakob har bevist, at han formår at levere både på daglig basis og i det lange løb. Samlet set er det en yderst velfortjent placering på årets liste til en fokuseret og fremadstormende bureauprofil.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Det har været at vækste et relativt stort digitalt marketingbureau som s360 organisk med ca. 25 % på top- og bundlinjen sideløbende med, at vi har åbnet kontorer på to nye markeder. Og så samtidig score rigtig højt på vores årlige NPS-undersøgelse blandt vores kunder.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Jeg vil gerne blive bedre til at fejre vores succeser i det daglige. Min vestjyske baggrund fornægter sig ikke, og jeg er aldrig helt oppe i skyerne, når noget lykkes. På den anden side ryster jeg heller ikke på hånden, hvis noget mislykkedes. Men med det sagt, kan vi vist roligt skrue en smule op på den front.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Vi har gennem længere tid rådgivet vores kunder om forskellige marketplaces, og selvom Amazon har lidt af en “kill them all”-mentalitet, så rummer platformen stadig muligheder for mange af vores kunder og dermed også for os.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Med vores åbninger i Malmø og Helsinki forventer jeg, at skulle bruge en del tid og fokus på at sikre, at vores internationale ekspansion bliver en succes. Jeg har fået bygget et team og en ledergruppe op i Danmark, der gør, at jeg kan investere de tidsmæssige ressourcer, der kræves i den proces.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Det må blive partner i s360, Mathias Hillerup. Det kan meget vel være, at jeg ikke er 100 % objektiv, men jeg har stadig tilgode at møde en profil med et så stærkt mix af forretningsforståelse og teknisk indsigt og som samtidig har et kæmpe fokus på eksekveringen. Det er sådan en profil, der er god for mig og vores kunder at dele skyttehul med.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Vi skal slå dørene op til et nyt marked i 2019. Desuden skal vi have skabt to velfungerende afdelinger i Malmø og Helsinki. I et større perspektiv for s360 skal vi fortsætte væksten og investere endnu mere i de rigtige medarbejdere. Jeg har særligt store forventninger til vores tech-afdeling, som vi kommer til at øge vores fokus på i 2019.