Erfaring

Jonas startede karrieren hos Scanvaegt International som Interaction Designer i 2005, men rykkede allerede i 2006 til 1508. Først i en stilling som Information Architect og senere som Senior Information Architect. I 2008 grundlagde han bureauet Sorthvid, hvor han i dag stadig sidder som partner, og derudover fungerer som UX/AI designer.

Motivation

Jonas Therkildsen grundlagde i 2008 sit eget digitale bureau, Sorthvid, og i dag er bureauet et af de førende inden for design af UX-fokuseret indhold til større og mindre virksomheder. Bureauet er siden grundlæggelsen vokset, fra at være underleverandør til større etablerede bureauer, til at være en selvstændig spiller som analyserer, planlægger, designer og implementerer store og komplekse løsninger for deres kunder. Det falder i høj grad tilbage på Jonas’ høje ambitionsniveau og engagement samt hans vedholdenhed, digitale ekspertise og nytænkende og originale tilgang til digital rådgivning. Med stærke digitale kompetencer har Jonas formået at skabe en skærpet konkurrenceprofil for Sorthvid og dermed også gjort sig fortjent til en plads på The M List 2019.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At vores gamle kunder er her endnu – og at der er kommet nye til.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Det hele, tror jeg. Alt var ok i 2018.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Vores kunders ønsker og behov er mere komplekse og forskelligartede, end de var for blot få år siden. Det ser ud til at fortsætte.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Vi er blevet (og bliver sikkert) lidt flere hos os, hvorfor jeg sjældent har fingrene lige så dybt nede i projekterne som tidligere.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Mine kolleger og alle andre.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Det samme som i 2018 – og mindre tid på jobbet for mig selv og mine kolleger.