Erfaring

Karina startede sin karriere i Win Win Agency, hvor hun i en niårig periode sad som Strategic Planner & Account Director. Win Win Agency fusionerede i 2009 med We Love People, hvor Karina først sad som Account Manager og dernæst kontaktdirektør. Hun har siden 2016 været administrerende direktørog partner i bureauet.

Motivation

Som administrerende direktør for We Love People, der gennem en årrække har specialiseret sig inden for arbejdet med purpose og social ansvarlighed, må Karina Holm Henriksen siges at være en foregangskvinde for, hvordan der skabes mening i reklame- og kommunikationsbranchen. Med moral og høje ambitioner for samfundet og bureauets kunder, imødekommer We Love People den øgede efterspørgsel på purpose- og CSR-drevet marketing, og kan sær gennem de seneste år glæde sig over øget fremgang og synlighed. Succesen skyldes bl.a. Karinas evne til at kombinere bureauets passion for positiv forandring, med en velfungerende forretningsstrategi der indfanger den øgede efterspørgsel på purposedrevet rådgivning og markedsføring. Det giver hende en velfortjent plads på årets The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At opleve stigende efterspørgsel på business kreativitet = innovation = at producere og levere betters (nye produkter, nye services, nye måder at producere på). Vi flytter os fra at fortælle, hvem kunderne er og hvad de sælger, til at vise hvordan de konstant kan være relevante for deres kunder. Og at hjælpe til at skabe customer experience.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Ville gerne have brugt mere tid ude hos kunderne. At forstå vores kunders virkelighed kræver, at vi er tæt på dem og forstår deres virkelighed. Ville gerne have leveret endu flere indsigter til kunderne. Der ligger guld og oplagte svar og mulighedsrum gemt, når vi går tæt på dem, virksomhederne og brands ønsker at være noget for.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Klassisk reklame og reklamebureaukonstruktion er under pres og forandring. Hvordan tilpasser vi os til det? At være digitalt up to speed. At kunne levere reel problemløsning. Og så er vi optaget af, at kunne imødekomme et stigende ønske fra kunder om one point of contact: hvordan giver vi kunderne 360 graders levering uden at være fullservice.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Nok nærmere mere af samme: forretningsforståelse, oversætte strategi, at kunne formulere kundernes værditilbud, at kunne være i øjenhøjde med kundernes kunder og at kunne være den change agent om du vil, som vi tror kunderne har brug for i deres bureau. Det er emner jeg er optaget af. Og at blive skarpere og skarpere på at forløse vores kunders purpose.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Vores brancheforeningsformand Tine Aurvig-Huggenberger, som gør et kæmpe arbejde for at forbedre branchens forhold og at skabe større transparens og samhørighed på tværs.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At flere virksomheder organiserer marketing, PR, sustainability og market access hos én og samme person. Det bryder silotænkning ned, og det gavner samarbejder og virksomheders bundlinje. Og så glæder jeg mig til, at flere formålsdrevne virksomheder løser menneskers reelle problemer, løfter samfundsansvar og fortæller om det.