Erfaring

Allerede under sine studier indtrådte Kristoffer bureaubranchen. I 2000 hos Klausen + Partners som Account Director, og et år senere stiftede han Subsero. I 2011 blev Kristoffer CEO og partner i bureauet, men efter syv år rykkede han til Semler Gruppen til sin nuværende position som direktør for E-business og Digital Growth.

Motivation

2018 var et spændende år for Kristoffer de Hemmer Hamborg. Efter 16 år hos Subsero, som han var med til at grundlægge og siden hen lede, blev han i starten af 2018 hentet til landets største bilgruppe, Semler Gruppen, som direktør for e-business og digital vækst. Hvis der er der nogen, som mestrer netop dette felt, er det Kristoffer. Gennem hele sin karriere har han markeret sig som én af landets fremmeste digitale marketers, som en entreprenør med en særlig veludviklet forretningssans samt som en begavet leder, rådgiver og underviser. Disse evner får Semler Gruppen nu gavn af, da alle Kristoffers talenter bringes i spil i den nye rolle som spydspids for én af landets mest ambitiøse og muskuløse marketingkonstellationer. Selvfølgelig er Kristoffer at finde på årets The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At have været med til at samle fem separate marketingafdelinger og en IT-afdeling til én stærk samlet enhed med plads til både mærkespecifikke og tværgående kompetencer.
HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?
Der har virkelig været smæk på hver eneste dag i 2018, så tid til fordybelse har der ikke være meget af.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Der er mange ting, vi skal lykkes med i 2019. Skal jeg fremhæve én ting, bliver det yderligere at geare både organisationens mindset, samarbejdsevner og kompetencer til en fremtid, hvor fokus på hele værdikæden bliver vigtigere end nogensinde før.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg tror ikke, at min rolle i organisationen forandrer sig ret meget. Men indholdet i den ændrer sig løbende, da vi som Danmarks største bilimportør skal være agile og turde tænke nyt i en verden, hvor kundernes måder at kunne købe mobilitet på, ændrer sig lige så hurtigt som bilerne og teknologierne selv.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Kenneth Herlin, der er strategidirektør i OMD. Jeg kender få andre mennesker, der er stand til så hurtigt at overskue og forstå en kommunikationsstrategisk udfordring, vide hvem der skal gøre hvad i situationen – og få det omsat til handling.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At alle vores mærker lykkedes med at vækste i salg og markedsandele samtidig med, at vi kan fastholde flere eksisterende kunder via fx nye digitale services og endnu bedre kundetilfredshed.