Erfaring

Line startede sin karriere med at være Junior Product Manager hos Maybelline New York. Her har hun siden været Product Manager og Marketing Manager Global, før hun i 2009 kom til Colgate Palmolive som Nordic Senior Brand & Marketing Manager. I 2013 blev hun Marketing Manager hos Muuto, og siden 2014 Marketing Director.

Motivation

Line Brockmann Juhl er en moderne marketer, som med en analytisk og strategisk tilgang er med til at løfte barren for sit fag. Som Marketing Director hos Muuto er hun frontløber i udviklingen af det stilistiske og moderne udtryk, som kendetegner virksomheden. En virksomhed, der har oplevet intens vækst siden sin opstart. Line imødegår de udfordringer, Muuto opererer i, og i forlængelse heraf stiller hun skarpt på at levere resultater af øverste skuffe, når det kommer til at navigere i koblingen mellem klassisk marketing og integrationen af innovative indsatser i et internationalt perspektiv. Line har indenfor sit ansvarsområde skubbet Muuto på en spændende international vækstrejse, der i 2018 resulterede i et opkøb af en af de store globale møbelaktører. Line er derfor på årets liste.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Endnu et stærkt vækstår! Jeg er særligt stolt af vores arbejde med, hvordan vi kan skabe et brandunivers, når vi ikke selv ejer det sidste led: butikken. Her er vi lykkedes med at lancere et succesfuldt in-store koncept. Er også glad for, at vores fokus på relevant og inspirerende content lønner sig med en voksende fanbase på sociale medier.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

2018 var særligt, da vi blev en del af Knoll-familien, hvilket har betydet meget arbejde med integration. På kort tid har vi forberedt lancering af brandet i vores nye amerikanske setup, samtidig med at skulle holde drifts-kadencen oppe. Det har betydet, at jeg har manglet tid. Ville gerne have stoppet mere op og nydt rejsen!

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Særligt i vores nye kontekst med ny ejerstruktur er det vigtigt fortsat at kæmpe for min overbevisning om at fundamentet for at bygge et globalt brand, er at skabe en stærk Muuto identitet. At essensen af vores brand skinner tydeligt igennem, hvor end på kunderejsen vores kunder møder brandet.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg er ansvarlig for et vigtigt digitaliseringsprojekt, der forbereder os på fortsat vækst og skalering. Så ud over endnu mere digitalt fokus, vil jeg dykke endnu dybere ned i forretningen. Det er afgørende at komme hele vejen rundt i virksomhedens for at forstå kunderejsen for hver af vores kundegrupper, og hvordan den optimeres.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Jeg synes, der er rigtigt mange dygtige kolleger i branchen, der inspirerer. Senest, synes jeg Carlsberg teamet gør det rigtigt godt. De fornyer sig og folder brandet ud på mange forskellige touchpoints samtidig med, at de har et tydeligt afsæt i deres brand heritage.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Fortsat udbrede det globale kendskab til Muuto’s design. Vi oplever hastig vækst, og det kræver, at vi arbejder smart, med et kontinuerligt fokus på at prioritere det, der giver mest impact. Jeg er heldig at arbejde med et stærkt team, mit ansvar er at skabe rammerne for, at de er motiverede, udvikler sig og brænder for den rejse vi er på.