Erfaring

Martins lange karriere startede som Strategic Media Planner hos OMD Danmark i 1997. I 2000 blev han produktchef hos Schulstad Brød og tre år efter Nordic Brand Manager og senere marketingdirektør hos Lantmännen. Med fart over feltet har Martin efterfølgende siddet hos både TDC, Toms Gruppen og Coop, men er i dag Marketing Director hos Danske Spil.

Motivation

Som Marketing Director for en af landets største annoncører hviler der et stort ansvar på Martin Dalsgaard Andersens skuldre, og det er et ansvar, han har formået at leve op til. Martin er en strategisk og garvet profil, som forstår at skabe forretningsudvikling i en ny digitaliseret marketingvirkelighed anno 2018, og da han i ’17 kom til Danske Spil, blev det besluttet, at den digitale marketingindsats skulle flyttes in-house. En beslutning, der har kastet overbevisende resultater af sig. Det har bl.a. sikret Danske Spil større indsigt i brugerrejsen samt kontrol over egne data, hvilket ikke blot har maksimeret effekten af de digitale marketinginvesteringer, men også skabt mere transparens. Martin udmærker sig hermed som en nytænkende og forretningsdrevet profil, som skal anerkendes med en plads på årets The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Et afgørende skridt i vores digitale transformation har været insourcing af det digitale medieindkøb. Vi har opbygget egen DMP/tech-stack og en digital marketingorganisation med stærke faglige kompetencer. Det har skabt transparens i indkøbet, større agilitet, forbedrede resultater, en bedre kundeoplevelse og en platform for fremtidig vækst.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

2018 har været et succesfuldt år for Danske Lotteri Spil, men vi er ambitiøse og ville gerne have været endnu længere med at binde vores digitale kanaler sammen. Det bliver et vigtigt tema for 2019.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Vi er ambitiøse og skal fortsat evne at forny os selv og være tæt på vores kunder. Det skal ske ved at skærpe vores brands yderligere, fortsætte vores digitale transformation og binde de enkelte kanaler endnu tydeligere sammen, så vi kan levere en endnu mere relevant, målrettet og stærk kundeoplevelse.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Det bliver endnu vigtigere at kunne spotte ændringer og se nye (digitale) muligheder, kunne favne uendelige digitale muligheder uden at miste forretningsmæssigt fokus, kunne skabe de rette rammer for en agil marketingorganisation, og samtidig bliver de sociale og interpersonelle kompetencer som leder kun mere afgørende for succes.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Alle de utrættelige og dygtige marketingfolk, som har modet til at gå forrest og tænke nyt, og som tør udfordre det konventionelle og vante.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At skabe en meningsfuld hverdag for mine kolleger og medarbejdere, og et miljø, hvor vi til stadighed tør udfordre hinanden og derigennem skabe vækst og banebrydende kommunikation i alle touch points.