Erfaring

Martin startede sin karriere som Copywriter i D’Arcy i 2000. I 2010 blev han ansat som VP, Associate Creative Director hos Grey Group, New York, men stiftede i 2012 Another Day In The Office, hvor han sad som Creative Director. Fra 2013-2017 sad han hos Anomaly, men blev herefter hentet til Uncle Grey i Danmark, hvor han i dag er Executive Creative Director.

Motivation

Martin Peters Ginsborg er igen en The M List-profil grundet sit virke som Executive Creative Director hos Uncle Grey, hvor han har været hjernen bag en række fremadskuende koncepter og reklamer, herunder “Too easy” for Hungry.dk, samt en vifte af øvrige kampagner for store internationale kunder som Carlsberg og Bolia.com. Martin er en erfaren og dygtig kreativ leder, som på succesfuld vis skaber iøjnefaldende og gribende visuelle kampagner og universer, der fordrer til både umiddelbar reaktion og eftertænksomhed. Martins karriere er gennemsydet af flotte resultater i både Danmark og udland, og tegner et billede af en kreativ spydspids med en faglig kompetenceprofil, der overstiger de fleste andre kreative danskere i branchen.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Vi har været på en fantastisk rejse i år med nogle af vores største brands med globalt fodaftryk. Bolia, Somersby, Grimbergen er alle i eksplosiv vækst, godt hjulpet på vej af integrede kampagner, solid strategi, og en media neutral approach.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

På Uncle har vi ikke en fast formel. Derfor laver vi ligeså gerne strategi for Facebook, som vi laver sjove film for Hungry.dk, eller globale kampagner for Carlsberg. Men jeg så gerne, at vi havde fået flere globale brands til at vælge dansk kreativitet, i stedet for at tage til Amsterdam eller London.
HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?
Vi skal være bedre til at tiltrække både talenter og kunder uden for Skandinaven. Vi har en solid kreativ talentmasse, men den skal styrkes med meget mere diversitet. Jeg så gerne, at vores branche gik sammen om at finde ud af, hvordan vi placerer os på et globalt verdenskort, ligesom dansk gastronomi eller film.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Vores branche er i total forandring, der er intet “business as usual”, og det kan være svært at forudse, hvad forandringen bringer med sig. Men at det brænder lidt rundt omkring, det ser jeg kun som noget godt. Man skal som bekendt brænde marken af en gang i mellem, for at kunne så igen.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Globale kampagner falder ofte til jorden, fordi de skal please alle, fordi processen er tung og besværlig. Pernille Arnt fra Carlsberg har været utrættelig i kampen for at have et stærkt purpose, og den gode historie i hjertet af alt vores globale arbejde for Somersby. Det kræver blod, sved og tårer, men resultatet taler for sig selv.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Flere internationale talenter. Flere globale kunder. Mere diversitet. Mere kreativitet. Og en dansk branche der kigger på et verdenskort, i stedet for på hvad der foregår på den anden side af gaden.