Erfaring

Martin startede sin karriere som Art Director og instruktør i 1994, og er siden vokset til at være en af Danmarks mest respekterede og prisvindende reklamefilminstruktører, som ud over danske produktioner også arbejder med internationalt anerkendte brands og personligheder. Han startede i 2001 sit eget produktionsselskab Bacon Film, hvor han i dag stadig er instruktør.

Motivation

Der er få kreative personligheder i Danmark, der som Martin Werner rækker ud over Danmarks grænser og markerer sig internationalt, som han gør. Siden Martin i 2001 stiftede Bacon Film, har han været med til at skabe en imponerende række af prisbelønnede reklamefilm for nogle af de stærkeste og mest eftertragtede internationale brands, som bl.a. tæller giganter som Coca-Cola, Audi, Carlsberg, Magnum, IKEA og McDonald’s. Martin fortjener anerkendelse for sit store drive og kreative talent, for at give danskskabte reklamefilm international berømmelse og for fortsat, at være en af Skandinaviens mest efterspurgte og anerkendte reklamefilminstruktører. Martin er en spændende profil, der i den grad er en inspiration for andre i branchen, og derfor er han igen i år at finde på The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At vi er blevet udnævnt som årets produktionsselskab i både Norge og Danmark.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Brugt mere tid på evaluering. Både internt i vores virksomhed og eksternt med vores samarbejdspartnere. Filmproduktion er populært opdelt i: pre-, produktion og post-produktion, hvor vi ofte glemmer en meget vigtig fjerde fase nemlig EVALUERING. Her lærer man for alvor, hvad der var godt og skidt i processen.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At få bedre kontakt til det svenske marked og at introducere nyt talent.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

I 2019 mere end noget andet at holde fast i den kurs vi har lagt to år tilbage.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Thomas Busch fra Carlsberg har været ganske enestående og blandt andet stået på mål for en længere dokumentarfilm om det moderne menneske for Carlsberg fondet. Projektet tog et år at producere, og krævede et utroligt mod fra både Thomas og Carlsbergs side.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At vi/Bacon bruger vores position til at skabe nye og vigtige fortællinger, som får en målbar værdi for vores samfund.