Erfaring

Morten Hershøj startede sin karriere som produktansvarlig i Canal Digital i 1995 og kom senere til Telia. Fra 2000 til 2013 har han siddet hos hhv. Valtech, Tryg samt bureauer som Responsive, DialoguePeople, NetPeople og CEO hos SocialPeople. Herefter blev Morten COO og partner hos Wibroe, Duckert & Partners, men i 2013 startede Morten Another, hvor han i dag er CEO.

Motivation

Morten Hershøj er en anerkendt marketer, som kommer med en spændende baggrund fra både bureau- og virksomhedssiden. Digital er skrevet ind i Mortens DNA, og han kan prale af at have været spydspids på adskillige digitale transformationer af en række førende nordiske brands, herunder Pandora, SPAR og Ellos. Morten har en innovativ og nyskabende tankegang, som han med udgangspunkt i et solidt strategisk fundament og erfaringsmæssig tyngde omsætter til robuste brands og digitale initiativer, som trækker kunder til sig. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at MyImage tilbage i 2017 kårede Another til det bureau i Danmark, der tænker mest integreret og har den mest tilfredse kundeskare. Det er den kurs, som Morten står for og sammen med en til stadighed unik faglig profil, lander det ham en plads på årets liste.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Den største udfordring bliver også den største mulighed. Insourcing stormer frem med den kompleksitet, det medfører – omvendt er jeg sikker på, at det så vil betyde, at en større del af kunderne vil vælge “a la carte”-bureauer.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Vi har nu struktureret bureauet på en måde, så jeg igen får en mere rådgivende rolle som kommerciel strateg. Det glæder jeg mig til.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Jeg vil gerne give et skulderklap til de (desværre alt for få) iværksættere, der tør starte et nyt bureau eller en virksomhed op. Uanset om de er 25 eller 45 år. Dem der tør vælge sikkerheden og pensionsordningen fra, for at forfølge en drøm.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Jeg kunne godt tænke mig, at Another fik en bilkunde. På tværs af samtlige akser og disruptede værdikæder, er det vel den branche, hvor der sker mest p.t. Det er spændende at se hvem, der vinder i en branche, der har været domineret af de samme brands og segmenteringsmodeller gennem årtier.