Erfaring

Morten startede sin karriere hos Lantmännen og senere Carlsberg, hvor han syv år senere sad som Senior Key Account Manager. Herefter begyndte Mortens rejse hos 7-Eleven, hvor han har siddet som både Category Manager, CMO og CPO. Med en kort afstikker som Business Unit Manager hos Royal Unibrew i 2016, vendte Morten i 2017 tilbage til 7-Eleven som Commercial Director.

Motivation

Morten Vedel forstår at kombinere kommerciel flair med viljen til at definere og udvikle ambitiøse mål og nå disse gennem synligt lederskab og solid marketingerfaring. Som ansvarlig for 7-Elevens kommercielle tiltag har han sat forbrugeren i centrum, hvilket afspejles i både butikker, produkter og marketinginitiativer. På vejen mod at blive danskernes foretrukne convenience-butik, evner Morten med gode kommunikationskompetencer at udvikle og motivere kolleger og medarbejdere. Han er nøglespiller i den positive og skarpe udvikling, som retailkæden har gennemgået de senere år med bl.a. et sundere produktudvalg og et mere spændende kaffeudvalg med god vækst til følge. Morten anerkendes for kommerciel flair, skarpe ledelsesevner og for at skabe innovative og produktudviklende tiltag med stærke resultater, hvorfor han er at finde på The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Udviklingen og påbegyndelsen af : En styrret tilgang til Instagram. Påbegynde brug af bloggere og SoMe influenter i det hele taget. Fortsat udbygge vores App med +300.000 unikke brugere. At løfte kæden til 3,5 (5 er max) i Nielsens Brand univers (højeste Retail operatør i DK). Fortsat udbygge den sundere og friskere madprofil i kæden

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Ville gerne lave endnu flere event. Gerne endnu mere CSR fokus. De sidste 4-5 år har vi haft ekstrem succes med deltagelse som hovedsponsor i årets Pride.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At få branchens mindste budget til at række langt (McDonalds har ca 20 gange større mediespend end 7-Eleven. Cirkle-K har 5 gange mere). Kilde: IUM.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Fokus på image og strategi vil få mere plads i 2019. Dette vil betyde mere styret brug af eksterne kommercielle kanaler, der alt sammen skal pege op imod det kundeløfte, der skal kunne favne kædens vision og agenda.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Byggemarkeder, der tidligere var kedeligt ensformige og meget for “de professionelle”, har gennem de senere år fået en langt mere forbrugerrettet perspektivering og dermed langt større forståelse for forbrugernes adfærd.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Fortsat være danskernes bedste valg på convenience-markedet. Dette til trods for at flere og flere andre udbydere, også fra supermarkederne, nu begynder at rette deres øjne imod convenience-markedet.