Erfaring

Efter endt uddannelse i 2010 blev Nicolai ansat som Art Director hos Ogilvy One Shanghai. Siden hen har han siddet som Art Director hos både Ogilvy & Mather Paris, New York og Sao Paulo, og i 2011 startede han hos AKQA Paris som Creative Director. Fra midt 2018 har Nicolai fungeret som Executive Creative Director hos AKQA i København.

Motivation

Nicolai Villads Løser Smith er en interessant kreativ profil med international erfaring fra hot spot bureauer i både Paris, New York, Shanghai og Sao Paulo. Allerede tidligt viste han sig som et kreativt talent, da han som netop færdiguddannet vandt guld i den internationale Young Lions Media konkurrence for nye, unge kreative talenter. Det satte skub i hans karriere, og han accelererede til en stilling som kreativ direktør hos AKQA Paris, hvor han har vist sig stærk i udvikling af kreative og kraftfulde idéer, som vækker følelser og inspirerer til handling blandt modtagerne. Nicolai har haft det kreative ansvar for globale brands som Nike, Chanel, Google og Pernod Ricard, og det bliver spændende at følge den kreative retning, han bringer AKQA i, i København. Nicolais kreative meritter og enormt store talent lander ham en plads på The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At kunne rejse fra AKQA Paris efter syv år og frigøre pladsen til et fantastisk team der nu kan overtage, plus at blive en del af et ligeså fantastisk team i AKQA Denmark.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Gjort mere af det hele, og øvet mig mere til 2019.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At finde en måde at få formidlet, at vores arbejde med store global brands fra vores netværk, kun er erfaring og til gavn for danske kunder.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Tænker den bliver meget det samme, bare i København og ikke Paris 🙂

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Ser op til mange i vores branche, men mest af alt min partner-in-crime de sidste 10 år, Peter Ammentorp Lund. Han er en inspiration, ikke kun for mig, men også for AKQA og vores kunder.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At lære Danmark at udtale AKQA 😉