Erfaring

Pernille startede sin karriere i GN Store i 1994 og blev i 1997 Marketing Manager hos Schulstad Frost. I 2000 rykkede hun til Ideel Reklame og Marketing. Efterfølgende har hun siddet hos Orkla Food, stiftet Mehl Innovation og siddet i topledelsesstillinger i hhv. TBWA & BBDO Denmark. I 2014 blev Pernille administrerende direktør hos Danske Lotteri Spil.

Motivation

Pernille Wendel Mehl er en helstøbt markerter som har 25 års relevant erfaring inden for sit felt. Pernille er anerkendt og reflekteret i sin tilgang til tidens marketingudfordringer og engagement i branchen, hvilket senest har medført, at hun har indtaget positionen som bestyrelsesformand hos Dansk Markedsføring. Pernille formår med stor overbevisning at stå i spidsen for et af Danmarks mest velkendte og største brands. Hos Danske Spil, og hun understreger sine kvalifikationer som fremadskuende leder, der har fingeren på pulsen, når der ses på virksomhedens marketingtransformation over de sidste år til en digital superligaspiller. Pernille er en marketer af en særlig støbning, som lykkes med at kombinere digitale muligheder med kommerciel og strategisk tænkning og er derfor selvskreven på årets The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At kunne aflevere endnu et flot årsregnskab for Danske Lotteri Spil, hvor hele holdet har knoklet for at skabe og ikke mindst udnytte de mange events og puljer, som 2018 gav. Og resultaterne af alt dette arbejde er således et bedre fundament under sports- og foreningslivet i hele Danmark.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Bedre til at opsøge inspiration fra helt andre brancher/kategorier i udlandet.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Det bliver lancering af nye spiltyper og dermed en styrkelse af hele vores brandportefølje, som også sker i 2019.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg tror mere, at det er mine arbejdsopgaver, som igen udvikler sig mod fx yderligere digitalisering af vores retailsalg og Apps samt fokus på nye forretningsområder.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Martin Dalsgaard og Søren Nielsen for at være med til at drive den digitale transformation af Danske Spil – og for vedvarende at være med til at sætte barren højere, så kundeoplevelsen bliver endnu bedre.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At hele holdet stod sammen om at løfte alle de større kommercielle tiltag, vi står overfor i 2019.