Erfaring

Runes karriere er forankret i reklamebranchen, hvor han i 2002 grundlagde og sad som direktør hos JuniorJr, der senere blev slået sammen med People-Group og skiftede navn til JuniorPeople. Han rykkede i 2011 til Liquidminds som partner, hvor han sad indtil august 2017, hvorefter han rykkede til Mensch i sin nuværende stilling som kontaktdirektør.

Motivation

Rune Hørslev er en af de seneste års mest synlige, men også modigste og visionære danske bureauprofiler, der med sine succesfulde og prisvindende kampagner har markeret sig både nationalt og internationalt. Rune forstår at hæve barren i branchen og tænke innovativt for at nå og videreudvikle sine kunders mål. Med utraditionelle kampagner som “Sheep View 360” og “Faroe Island Translate” udfordrer han den klassiske reklamefortælling og udvisker grænserne mellem marketing og produkt. Rune er en nyskabende marketer, der forstår at tænke kreativitet bredere end traditionelle reklameløsninger, og 2018 har for Rune endnu en gang budt på spændende samarbejder, prisvindende kampagner samt en titel som årets digitale bureau til Mensch. Rune er derfor en oplagt profil på årets liste.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Det bedste er, at jeg er startede hos Mensch. Det er fantastiske kolleger og kunder, og jeg føler mig inspireret som aldrig før. Og så er jeg da også ganske tilfreds med at have været med til at redde det færøske sprog fra at uddø.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Jeg har et manuskript til en spillefilm liggende i skuffen. Den ville jeg gerne have haft tid til at få produceret. Men det er jo et udtryk for, at vi har travlt med andre sjove opgaver.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

Der er ikke noget, der er så godt, at det ikke kan gøres lidt bedre. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg er omgivet af dygtige mennesker i Mensch. Her er nogen, der skriver bedre end jeg. Andre har en stærkere visuel forståelse end jeg. Og så er der dem, der ved langt mere om teknologi end jeg. Det er fedt. For så kan jeg fokusere på at binde trådene sammen.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Turistbranchen på Færøerne. Vi har haft et fantastisk samarbejde. Først med Google Sheep View og siden med Faroe Islands Translate. I år blev de også kåret til Danmarks bedste onlineannoncør. Det siger da ikke så lidt, at Danmarks bedste er færinger.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

For mig handler det ikke om, hvad jeg skal opnå. Det handler om, hvad mine kunder ønsker at opnå. Deres mål er mine mål.