Erfaring

Steen startede hos AP Møller og har efterfølgende siddet hos hhv. Statoil, Brøndbyernes IF, AG København, FC Nordsjælland og Endless Jewelry samt siddet som Director of Marketing and Communications hos Amazing Jewelry. Siden 2017 har Steen været VP of Brand & Communication hos RFRSH Entertainment.

Motivation

Hos RFRSH er Steen L. Laursen en af frontløberne for at få e-sport på mainstreamscenen i Danmark. RFRSH står bag BLAST Pro Series, som er dominerende inden for e-sport events samt bag det danske hold Astralis. Sammen med Astralis har RFRSH ført e-sport ind i de danske stuer, og det skyldes bl.a. det 2018-samarbejdet RFRSH og Astralis indgik med Danmarks Radio og eSports.com: Det hidtil største samarbejde, RFRSH har indgået. RFRSH stiller gennem flotte sponsorater, nye succesfulde og tv/streaming orienterede marketing og collaborations skarpt på at opnå en global mainstream-succes. Steen er den rette at have ved roret. Med flair for kommunikation i sportsranchen og høj faglighed inden for sponsorships og collaborations, tilfalder en stor del af successen Steen. Det er ikke gået ubemærket hen på The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Opbygning af Astralis som folkeeje via strategisk, relevant og autentisk storytelling er enestående på verdensplan. At etablere spillerne som seriøse professionelle og at nedbryde fordomme via målrettet kommunikation i egne og eksterne medier samt budskabsbaseret content i partner-kanaler har flyttet ikke bare Astralis, men hele e-sporten i DK.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Vi burde have brugt flere ressourcer på at tage ejerskab af den politiske debat omkring samfundsværdien af at have førertrøjen indenfor e-sports-underholdning på verdensplan. BLAST Pro Series har skabt samfundsværdi for millioner, men denne debat blev desværre afsporet grundet politiske særinteresser og til dels vores fravær i mediebilledet.
HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?
At etablere Astralis, Origen og BLAST Pro Series som førende på verdensplan. BLAST Pro Series skal etableres som den mest interessante, internationale e-sportsturnering for live-publikum, broadcastere/seere og kommercielle partnere. Et delmål er at fylde alle otte arenaer, hvor vi afholder turneringen i 2018.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Som én af de første i en start-up har man fra start et bredt ansvarsområde. Jeg forventer, at vi i takt med den fortsatte vækst i 2019 vil udvide PR/kommunikations-afdelingen, og at jeg i endnu højere grad vil arbejde holistisk og strategisk. Jeg vil dog fortsat også have fingrene i grøden, da det for mig er afgørende at mærke pulsen og tendenserne.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Mads og Mikkel Marschall har skabt Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. En smuk event med landets bedste kokke og råvareproducenter, hvor de fejrer den gode smag i vidunderlige rammer med mere end 10.000 gæster. I samarbejde med store kommercielle brands og nicheproducenter har de skabt et helt unikt fællesskab, event og brand.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Verdensdominans 🙂