Erfaring

Steffen startede sin karriere som markedskonsulent hos Berlingske Tidende. Herefter kom han til Oticon USA, hvor han var Marketing Manager. I 1993 blev han Advertising Director hos Politiken, og i 2003 var han med til at grundlægge Hjaltelin Stahl, hvor han i dag er partner.

Motivation

Steffen Hjaltelin er en af de store personligheder på den danske bureauscene, og har igen i år bevist, at han og Hjaltelin Stahl præsterer på højeste niveau med en spændende tilgang for både danske og internationale kunder. Steffen er en bureaudirektør med et personligt drive, der fastholder ham og bureauet blandt branchens ypperste. Fra start har han truffet rette beslutninger i Hjaltelin Stahl-regi, hvor fokus har været på “logiske” produkter, stærk strategi og kreativitet på et tilnærmelsesvis magisk niveau. Bureauet beskæftiger nu over 100 ansatte og indtog for tredje år i træk 1. pladsen på MyResearchs MyImage-analyse. Steffen forstår medielandskabet anno 2019 og tilgår sit fag med innovativ tænkning og forståelse for, at det er dygtige medarbejdere og stærke værdier, der skaber de gode resultater. Steffen hører uden tvivl hjemme på The M List.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At vi lykkes med at håndtere en voldsom vækst, samtidig med, at vi laver gennemtrængende, kreative løsninger (der vinder en masse priser), og vores medarbejdere og kunder er glade.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Jeg ville gerne have været endnu mere rundt og tale med kolleger og kunder.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At håndtere den fortsatte vækst og fortsætte med at være en smule foran udviklingen.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Der kommer endnu større krav til min teknologiske forståelse af komplicerede, nye muligheder.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Christian W. Larsen. For hans årelange journalistiske interesse for vores lille branche.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Så skal jeg fortsat evne at læse, hvor tingene går hen – og placere bureauet rigtigt.