Erfaring

Både under og efter endt uddannelse sad Thomas hos Nordisk Kommunikation som Communications Advisor, indtil han i 2008 fik en stilling som Chief Consultant hos Danske Bank. I hans næsten seksårige periode hos Danske Bank har han haft flere digitalt orienterede stillinger, senest Head of Online Media. I 2013 rykkede han til Arla som Director, Global Head of Digital, hvor han stadig sidder.

Motivation

Thomas Heilskov blev hentet til Arla for at indfri deres ønske om at udvikle og implementere en ny og ambitiøs digital strategi. Han har her haft det overordnede ansvar for at drive digital transformation i en global traditionsbunden virksomhed. På forbilledlig vis har Thomas formået, at bringe Arla
på forkant med den teknologiske udvikling og gøre Arla til en af de førende digitale virksomheder inden for FMCG i Danmark, samt inden for sin kategori på internationalt plan. Det skyldes bl.a. Thomas’ blik for at kombinere digitale tjenester, så de både skaber bedre brugeroplevelsr og fremmer brandværdien, samt hans talent for at gøre digitale idéer til succesfuld forretning. Thomas har igen i år markeret sig som en stærk digital marketer og fortjener således også en plads på The M List 2019.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

At vi har fået etableret et nyt in-house digitalt agency, der skal varetage både digital media buying og content produktion på tværs af markeder. Derudover at vi er lykkedes med at skabe en mere simpel global agency-model, der gør det lettere at skalere best practice.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Vi kan stadig knytte digital endnu stærkere til vores innovationsagenda.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At vi formår, at udnytte data fuldt ud i vores content processer og lykkes med insourcing af programmatic buying på vores globale brands.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

I takt med at vi bringer både content og digital media buying in-house, bliver der naturligt endnu større fokus på at designe og forankre de rigtige interne processer og skabe forståelse for værdien af en mere agil contentmodel.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Der er mange fantastiske mennesker i branchen, der konstant viser nye veje til, hvordan vi kan skabe mere meningsfulde digitale oplevelser, på tværs af vores brands. Ingen nævnt, ingen glemt.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

At vi har vist, at vi kan tage content og media in-house uden at gå på kompromis med kreativ kvalitet.