Erfaring

Thomas startede sin karriere i 1998 hos Saatchi & Saatchi som Senior Strategic Planner. Efter seks år rykkede han i 2005 til Halbye Kaag JWT, hvor han i løbet af en årrække på 10 år først sad som Client Service Director og efterfølgende CEO. I 2015 stiftede Thomas, sammen med sin kollega Simon Woller fra Halbye Kaag JWT, bureauet Orbit Red, hvor han lige siden har været partner og CEO.

Motivation

Thomas Thorstholm er en faglig stærk, proaktiv og ambitiøs digital profil. I 2015 stiftede han bureauet Orbit Red, som er blevet en spændende bureauaktør på et marked, hvor konkurrencen er benhård. Orbit Red bygger på et simpelt princip: Princippet om at skabe værdi. Ifølge Thomas betyder det, at bureauet har til fornemmeste opgave at udvikle effektive strategier, der kan bringe forbrugere tættere på virksomheder, produkter, services og brands. Thomas er en profil, der sætter barren skyhøjt, og i Orbit Reds relativt korte levetid, har bureauet vundet flere anerkendte branchepriser, udvidet med ny partner og skabt en kundekreds, der tæller store kunder som IDdesign, Cmore, Den Blå Planet og Dynaudio. Med blod på tanden og et innovativt mindset er Thomas igen i år at finde på The M List

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Der har været mange positive momenter og nye gennembrud for en virksomhed, der stadig kun lige er kommet i gang. Men det største må være, at 2018 blev året, hvor Orbit Red blev valgt som partner til at skabe Netto’s nye brand platform. Vi glæder os til at udforske mulighederne sammen med Netto i 2019.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Balancen mellem udvikling og drift melder sig altid for mig som en af de vigtigste overvejelser, hvor det altid er vigtigt at udfordre sig selv. Vi har haft et imponerende momentum, når det kommer til de nye tilgange, der er blevet udviklet i 2018, og alligevel ville jeg absolut gerne have brugt mere tid på de innovationer, vi har skabt.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

En af de største udfordringer for marketing generelt bliver fortsat balancen mellem: At have et stærkt fokus på at afsøge de nye muligheder digitaliseringen bringer og samtidig sikre nok fokus på, at vi får det optimale ud af det, vi gør lige nu. Bliver balancen skæv, så mister virksomheden momentum og konkurrenceevne.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Igennem de seneste år har specialisering og organisering i kompetencesiloer været den gængse vej til at gøre virksomheder bedre rustet til fremtiden. Nu handler det om at blive bedre til at konvertere specialister og viden til adfærd, der gør en forskel. Det betyder, at generalisterne rolle skal revitaliseres og tilbage i fokus.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Der skal mod og hjerte til at turde bryde med sin kategori på den måde, John Herup har valgt at bygge sin forretning på. Det i sig selv aftvinger respekt. Når man så oplever, at idéerne og filosofien leves ud i dagligdagen både konsistent og konsekvent – også når det medfører valg, der er svære – så må man både klappe og heppe.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Der er heldigvis mange måder 2019 kan lande på og være en succes. Det handler om at være i stand til forsætte den måde, vi evner at få data og kreativitet til at arbejde sammen på, så vi kan gøre en endnu større forskel for endnu flere virksomheder og partnere.