Erfaring

Christians imponerende karriere tog fart helt tilbage i 1998 som Business Director hos Purup-Eskofot. Efter 11 år rykkede han til Dell som Sales Director og siden til SAP. Siden 2007 har han siddet som Managing Director hos Globase og ad pepper media og de seneste godt fem år hos Accenture Interactive.

Motivation

Så sent som i efteråret gjorde Christian Dam og Accenture Interactive sig yderligere bemærket med overtagelsen af Danmarks velkendte bureau Hjaltelin Stahl. Med dette har de i den grad meldt sig på banen og udvidet paletten af konsulentydelser til en bureauportefølje, der i forvejen tæller Fjord, Karmarama, Droga5 og The Monkeys. Som Accenture Interactives absolutte spydspid har Christian fart på, når det kommer til at definere og styrke alle faser af kunderejsen og dertil skabe stor værdi for kunderne. Og hans tempo er ikke let at holde trit med. Dem på sidelinjen kan i forbifarten blot se på, når Christian med ambitiøse skridt og fagligt overblik sikrer, at kunder gang på gang når i mål med vellykkede strategier. Han evner i den grad at kombinere digital nytænkning med strategisk flair og står sikkert på The M List 2020.

Hvad har været din største professionelle succes i 2019?

At få overbevist Danmarks bedste bureau gennem de sidste fire år, Hjaltelin Stahl, om at blive en del af Accenture Interactive familien og være med til at hjælpe vores kunder med at levere de bedste oplevelser på markedet.

Hvad ville du gerne have gjort mere af i 2019?

Jeg ville rigtig gerne have brugt endnu mere tid med de dygtige CMO’er rundt omkring i Danmark for at lære, hvordan de håndterer rollen med at levere vækst og endnu bedre kundeoplevelser.

Hvad bliver din største marketingudfordring i 2020 hvis forudsigelserne om dårligere konjunkturer holder stik?

Danmarks CMO’er befinder sig lige i orkanens øje mellem data og teknologi, mellem relevant content og mellem de rigtige kanaler. At hjælpe med at orkestrere den indsats, frem for bare at kaste sig ud i mere af det samme, er en stor udfordring.

Hvordan forventer du, at din rolle vil forandre sig i 2020?

I takt med virksomhedernes stadig stigende fokus på at differentiere sig gennem unikke oplevelser vil min og mine kollegers rolle ændre sig til at blive Experience Architects frem for marketing specialister.

Vil FN’s verdensmål påvirke dit arbejde i 2020 – og i så fald hvordan?

Ja, i høj grad. Et højere formål og fokus på mennesket frem for produktet eller teknologien vil drive vores agenda i de kommende år.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Steffen Hjaltelin for at have modet til at blive medlem af en større og stærkere familie der kan være med til at ændre CMO agenda’en i Danmark.